14.11.2009

Musafir geldi hanımmm



Kolajımızdan da anlaşılacağı üzere bugün yine toplaştık ( Tunalar - Arcalar ve biz). Evimize bayram havası geldi . Çocuklar ortada dolaşıp oynarlarken bizde birşeyler atıştırmaya çalıştık . Havada güzel olduğu için Alaçatı yapar gelir sonrada eve döner , birazda evde otururuz diyorduk ama ,Alaçatı pazarında alışveriş( tabiki bebeklere- bize yine birşey yok:(( ) , sonrasında sokaklarında atılan minitur , kumruyla ve bebek mamalarıyla taçlandırılan yeme molaları derken akşamı ettik bir şekilde . Çok güzel bir gündü, yine bekleriz:)

Bu arada pek Tuna ve Arca beyler Eloş hanımın kış kreasyonuna pek cici 2 triko ekleyerek bizi pek sevindirdiler. Tekrar teşekkür ederiz zağrif anneleri Hülya ve Yelize buradan tekrar :))Severek giyeceğiz .

Eloşu pek zor uyuttum . Diş sancıları azdı sanırım . Gündüz gayet keyifliydi , gece cozdu yavrukuş. Yakın dost calpol abiden birkaşık verdim sonunda. Şimdilik uyuyor. Bende kocacığımı bekliyorum 4 gözle.Ucagı rötar yapmış gene . Pöfff........

6 yorum:

yeliz dedi ki...

harika birgündü, en kısa zamanda tekrarlıyoruz:)

k.i.s.d. dedi ki...

Özeniyoruz amaaaaa. Yazmayın böle yok paara gittik yok atıştırdık kumruydu falan. Canımız hem muhabbet hem de İzmir çekiyor çok fena.

Şaka bir yana süpersiniz, buluşun, dolaşın oh mis. sevgiler.

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

evet şahane ağırlandık
kisd sen de gelsenee :))

kuzunun annesi dedi ki...

Bencede bencede:)

k.i.s.d. dedi ki...

Anam bacım nasıl geleyim, burdan Ankara bile bin meşakkat. Offf ki ne offf. Belki yaza :)

kuzunun annesi dedi ki...

Tamam , sözü aldık yaza burdasınız :)