5.11.2009

Kuzu Hanımın Ev Halleri


Kuzuya bugün toka taktım , pek bi kız oldu gene . Ailecek bayılıyoruz yavruya.
Zaten ne demişler kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş . Gerçi kuzuda pek datlu ama :)
Yesil ev kıyafeti altına pinko çoraplarıyla da yakıyor hane ...

Bu aralar pek bir hareketliyiz. Uykuda degilsek her daim evi , hatta katları tavaf halindeyiz. Hala merdivenlere kapı taktıracağız. Tabi fırsat bu fırsat kuzu hanım bir aşağı bir yukarı, kah patates-sogan rafında faaliyette, kah buzdolabında mıknatıslı puzzlelarıyla oyun oynamaca.Her daim ya ben ya bakıcısı peşinde kontrol ediyoruz.


Fırsatını buldu mu bacaklarıma , eger oturuyorsam üstüme başıma tırmanmaya bayılıyor.


Her daim sandalye tepelerindeyiz, resim cekildiğini anladığı an en şirin kahkaları atıyoruz anneye.


Buzdolabı mıknatıslarıyla oynamaya bayılıyor. Daninolar bu ara bunlardan hediye ediyor. Renkli olunca ilgisini çekti sanırsam.

Anlayacağınız hastalıklar atlatıldı, keyifler yerine geldi. Hayat tam gaz devam ediyor.

8 yorum:

Ozguranne dedi ki...

Evet buzdolabi magnetleri di mi, aynen. En son babaneevindeki magnetlerle pek bi oynadik...

yeliz dedi ki...

bu tombulluğa bu hareket harika bebek ela.. hiç de karga filan diil yani:) benzer yelekten bizde de var:)

k.i.s.d. dedi ki...

Ela çok datlusun hakkaten, yimelere doyulmaz. Cevdet beyefendi de magnet sever bir bebiş. Alsın atsın, anne yerden versin, taksın, sonra alsın gene atsın. döngü şeklinde sürer...
Elayı yidik.

Tekir dedi ki...

tatlı eloş :) tokası pek yaman :)

anneCan dedi ki...

Resimler çok güzel özellikle ilk ikisi...

Sarışın güzel Ela'cım..

Unknown dedi ki...

eloş büyüdükçe daha da tatlılaşıyor.. yanakları tam ısırmalık....toka da pek bi yakışmış...

Unknown dedi ki...

Papatya gibi maşallah Ela bebek :) şimdilik sadece okuyucu olarak yeni maceraları merakla bekliyorum :) eski mia yeni büyülü bahçe :)

Unknown dedi ki...

Huggies Yıldızlarını Arıyor!

Anneler,
Huggies giymiş bebeğiniz ile birlikte çektirdiğiniz fotoğrafınızı websitemize yükleyin,
Huggies paketlerinde yer alma şansı yakalayın.

Yarışma adresi www.kucakdolusurahatlik.com


Anne kucağından esinlenerek tasarlanan bebek bezi Huggies, bebeğinizle size hayat boyu unutmayacağınız hoş bir hatıra sunmak için bir yarışma başlattı.

Yarışmaya katılmak istiyorsanız, Huggies bebek bezi giymiş bebeğinizle birlikte yer aldığınız fotoğrafı www.kucakdolusurahatlik.com sitesine yüklemeniz yeterli.

Seçilen anne ve bebekler, fotoğrafları ile Huggies paketlerinde yer alacak ve ayrıca 1 yıllık bebek bezi kazanacaklar. Unutmayın, fotoğraflar son 1 ay içinde çekilmiş olmalı ve bebeğiniz 3 yaşından büyük olmamalı.

Katılım için son tarih 30 Kasım. Fotoğrafınızı yükleyin, Huggies’in yıldızı olma şansını siz de yakalayın.




Dünyada ve Türkiye’de Huggies
Kimberly-Clark’ın dünyaca ünlü markası Huggies’in ilk bebek bezi, lanse edildiği 1978 yılında, esnek yapısı ve farklı tasarımıyla o dönem için önemli bir yenilikti. Yıllar geçtikçe Kimberly-Clark araştırma ekibi hem ürünün emiş gücü ve ergonomisinde önemli gelişmeler kaydetti hem de Huggies markasıyla yenilikçi birçok ürün daha ortaya koydu.
Bebek ve Çocuk Bakım Kategorisi’ndeki ürünleriyle, bugün birçok ülkede tercih edilen Huggies, 1989 yılında yeni yürümeye başlayan çocuklar için ilk “Pull Ups” / alıştırma bezlerini, 1990 yılında ise Huggies ıslak havlularını piyasaya sundu. Huggies bebek bakım ürünleri (sıvı pudra, şampuan, bebe losyonu, pişik kremi gibi) anne ve bebeklerin yardımına koştu. Ardından, küçük bebeklerin havuz ve deniz keyfini artıran, tek kullanımlık mayo bebek bezi Huggies Little Swimmers piyasaya sunuldu. Türkiye’de de birçok ürünü bulunan Huggies, 2009’da ise bebek ve çocuk bakım kategorisinde yepyeni bir ürün olan Drynites’ı lanse ederek ürün yelpazesini daha da genişletti.


Detaylı bilgi için Kiraz Halkla İlişkiler’den Gamze Raday’ı arayabilirsiniz. (212) 232 49 02 – 03 gamze@kirazhalklailiskiler.com.tr