20.08.2011

Eloşun Hayvan Sevgisi

 

 

 

 


Yok , ben hiç öyle sıkı bir hayvansever olmadım. Çocuklugumda evimizde 3 akvaryum balığımız vardı , onlarla da ben degil babam ve abim ilgilenirdi. Ayrıca itiraf ediyorum köpeklerden hala tırsıyorum. Yani çocuğuma hayvan sevgisi aşılayacak kişi benim olmam imkansız . Bu işlevi doga kendi kendine üstlenmiş oldu sanırsam.

Yasadıgımız yer üniversitenin kampüsü oldugundan lojmanlarda oldukca geniş bir araziye yayılmış durumda , kalabalık yaşamdan oldukca izole.Dolayısıyla kapıyı her actıgımızda içeri koca koca cekirgeler , böcüklerin girebilme ihtimali oldugu kadar bazende bir köpek yada balkonda gezinen bir kediyle de karsılasabilitemiz yüksek. Ela sagolsun misafirlerin hepsine kucak acıyor , karnı acsa besliyor , oynamak istiyor. Bakalım ilerde de bu sevgi ve ilgisi devam edecek mi ?



Posted by Picasa

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Ela çok şanslıymış sevdiği hayvanalrı her an sevebiliyormuş...
Merhametli olması çok güzel..
Eşim de senin gibi , birazcık tırsıyor ve abartıp masanın üstüne çıkıyor...

yeliz dedi ki...

yavrusun sen yavru yirim

ayak izleri-sevgi dedi ki...

bende çok severim hayvanları.. ama minicik köpek yavrularına bile 2 metreden fazla yaklaşmışlığım olmamıştır.. ona bu sevgi ve cesareti vermiş olmanız çok güzel..

sheela dedi ki...

bayılıyorum ben böylr hayvan dostu çocuklara!!zaten hayvan sevenin, insanlarla olan ilişkilerinin de çok iyi olduğunu düşünüyorum..süpersin Elacığım..

Deniz dedi ki...

kuzu büyümüş:))