24.08.2011

Denizatı Tatil Köyünde bir gün

Gecen haftasonu Gültekin İstanbuldaydı . Bizde Nillerle bir plan yaptık. Nurturiadaki bazı annelerden zaten ön bilgimizide almıstık. Burnumuzun dibinde Gümüldürdeki bu tesisi birde biz test edelim, onaylayalım diye düşündük. Günü birlikciler için , ayrı bir sistem yapmıslar , ögle yemegi ve 2 içki dahil , bilet alıp girebiliyorsunuz .

Mekan genişce çim alana kurulmuş bir sürü bungalov , bir restoran , cocuk parkı ve mini club , fazla büyük olmayan bir yetişkin birde çocuk havuzundan olusuyor. Ayrıca sahil kısmıda oldukca güzel , her ne kadar biz cocuklarla cogunlukla cocuk havuzu etrafında günümüzü gecirsekte , deniz severler için de güzel , cocukların kova kürekle vakit gecirebilecegi bir plaj olusturulmus. Üstelik etrafta o kadar cok cocuklu aile var ki , hem personel hem sakinler çocuk gürültüsüne , koşuşturmacasına oldukça alışkın görünüyor. herkes diğerlerinin cocuguna güleryüzle bakıyor. Hani kimsenin tatilini zehir ediyorum yada engelliyorum hissiyatına da kapılmıyorsunuz .

 

Biz Nille cal cene yaparken Murat baba sagolsun türlü havuz aktiviteleriyle Ela ve Berki oyalamayı basardı yine. Her eve bir Murat lazım diyorum , inanmıyorsunuz:)

 

Arada sırada ufak tefek krizlerde yasanmadı degil hani:)

 

Parkı olmayan bir mekan bizce cocuk dostu degildir :)) Testi burada da gectiniz.
Bir ara parkın hemen yanındaki çimenlik alanda kocaman bir oyun halısı üzerinde renk renk oyuncaklar , mini mini cocuklar ve oyun ablaları gördüm. Oyun ablaları Türktü. Müşterilerin cogunlugu Türk oldugundan olsa gerek.

 

Ela tüm gün elinden kozalagını düşürmedi:)) Ayrıca evde boyamak için deniz kenarından topladıgım yassı tasları boyatıp kurutma aktivitesiyle h.içide vakit geciriyoruz aksamları . Oda baska bir postun konusu olsun.

Kısacası küçük cocuklarınızla bol gölgelikli , çim alanlarda kosturmak ve kafa dinlemek istiyorsanız bu mekanı öneririz. Büyük cocuklu aileler ya da cocuksuz aileler için çokta cazip olmayabilir mekan . Bunuda eklemek isterim .

Test ettik , onayladık. Muhtemelen babamızla baska bir zaman yine gidecegiz..

( Aklıma geldi , yetişkin havuzunun arka kısmındaki tuvaletler belkide fazla kullanılmadıgından yeterince temiz degildi ve tuvalet kagıdı yoktu. Çadır kampı wc si hissiyatı olusturdu bende . Bence tesis temizlik konusuna biraz daha özen göstermeli )

Hiç yorum yok: