8.12.2010

san'at çalışmalarımızzzzz

Eloş hanımın sabah keyfi.


Sabaha karşı içtiği yarım biberon süt ve kuş kadar yenilen kahvaltı sonrası kankaları igulll(iggle-piggle)apşiii(uppsy) ve kapabaa( makapaka) ile birlikte tv keyfi yaparak bakıcı bekleyen yavrukuş ..

Tv konusunda cık cık cık seslerini duyar gibiyim . Haklısınız , sabah telaşesinde Elayı oyalamak Tv yoksa zor. Ya ayagımıza dolaıyor, ya benim makyaj malzemelerini kurcalıyor, bir sekilde evden cıkmamızı zorlastırıyor . Battaniyesinide örttüren kendisi bu arada , keyifçi kuzu seni.


Haftasonu kipadan büyük hayallerle aldıgım büyülü boyama diye birsey . Sadece su ile boyama yapabiliyormusuz , 5 lirada olunca oo dedik ne uygun ne güzel . Ama eve gelince benim için hayal kırıklıgıydı. Renkler çok belirsiz. Ama yinede Ela suyla oynama işine bayıldığı için sevdi. Sanırım e-bay üzerinden crayolanın color wonders serisi ürünlerini edinmem lazım. Tabi bu arada Elanın suya elini soktuğu, boyalı suyu içmeye kalkıştığını falanda anlatmazsam olmaz:)))

 

 


Şehrime tee japonyalardan origamistler geldi. Japon nakısı ve origami sergisi var Alsancak , Türkan saylan Kültür Merkezinde , yolu düşen ugrasın . Origami eğitmenleri 9 Aralık persembe gündüz tüm gün orada olacaklar. Sizde modüler origami örnekleri deneyebilirsiniz.

Evet üstteki bu katlamayı ben de yaptım. 12 tane origami kagıdının katlamasıyla olusuyor , yaklasık katlamak 1 saat sürüyor . Çok seviyorum , çok zevkli. Yarın dersim olmasa yine giderdim sanırım ..



Güzelsiniz yaaaaa , keske beceripte bunları katlayabilsem ..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Aman allahım :) İlk resim çok minnnoooş :D Tam sevmelik.Birde yanındaki kankalarına bakın hele :)

YesiM dedi ki...

Cok guzel olmus bunlar, keske ben de bu kadar becerikli olabilsem...Ve evet ilk resim cok tatli :)

yeliz dedi ki...

sende bir gelecek görüyorum hayat! bu işi kıvıracaksın bacım:)

o kuzu ah o kuzu beni bitiriyor

Adsız dedi ki...

Vaaay! Harika bunlar, keske ben de gelebilsem. Cok severdim cocukken. Keyifci kuzuya opucukler :)

kuzunun annesi dedi ki...

Ben hala çok seviyorum :)