26.10.2010

İşte beklediğim kitaplar

Hasret bitti ve günlerdir 4 gözle beklediğim kitaplarımız geldi. Taze taze yazmak istedim ki ,yazmazsam biliyorum sonrasında üşenecegim .


 

Hepsi Tudemin yayını bir kere .Hayvanlarla Öğreniyorum Serisi. Boyutlarından görülecegi üzere A4 ün yarısı kadar normalde . Lakin tekerlemenin oldugu sayfanın yanı 2 ye katlanmış , sayfayı açınca tekerlemedeki bilmecenin cevabı çıkyor ortaya . Yuppie . Okumasıda acayip eğlenceli. Dün koalalı kitaba baktık arabada markete giderken . Anne bebegini sırtında taşırkenki resim Elanın çok hoşuna gitti , sevinç çığlıkları attı. Çünkü bazen üst kattan alt kata inerken bende onu sırtıma alıyorum ve bu çok hoşuna gidiyor . Bu arada koalayı tanımadı tabi , defalarca tekrarda etsem onun adı AYU :))

Bir kaç örnek resim çektim aşağıda:

 


 

 
Posted by Picasa



Kütüphanedeki Aslan'ı bi dolu kitabı okuyarak karar vermiştim. Gerçekten çok hoş bir kitap . Baskısı, kalitesi, cildi. Lakin sanırım biraz beklemesi gerekiyor. kitapla babasının daha çok ilgilendiğini söyleyebilirim . Neredeyse bana vermiyordu. ( Kendisi hem aslan burcu hemde çalıştığım kurumun Kütüphane daire başkanı ya :)) )

Ama Bonbonu çok düşünerek almadım aslında. Ismarladıktan sonra birkaç yerdeki yorumunda çizimlerin biraz iç karartıcı olması dolayısıyla eleştirenler olmuş. Ya da rüyasında fırçalamadığı dişleri dökülen bonbonun , gereksiz yere korku aşılamasından falan bahsedilmiş. Dolayısıyla acaba oldum .

Hikaye hala tamamen okunmadıgı bol bol resim üzerinden hikaye uydurulan bir dönem olduğundan bence anne hikayeyi yumuşatabilir. Ben şimdilerde Elaya diş fırçalamayı alışkanlık haline getirmeye çalıştığımdan cuk oturmuş gibi geldi. Hatta bu saban Ela kitabı görünce monmon monmon demeye bile başladı :)))

Kısacası yeni kitaplarımızla pek mesuduz efem , paylaşmak istedik.

6 yorum:

füsfüs dedi ki...

owww bohem kitapların 4ünü birden almışsınız, süper. ben de bir tane daha alayım diyorum, içinde en çok değişik hayvan olan hangisi? onu alayım ben:) kütüphanedeki aslanı da kitap fuarında görmüştüm. ucuza da verecekti adam ama hikaye çok uzun daha zamnımız var diye almamıştım. alsam iyiydi, dururdu kenarda:) güle güle okuyun

kuzunun annesi dedi ki...

Evdeyken iyi bir bakayım Füsüm , haber vereyim sana .

Ozguranne dedi ki...

sobe

Deli Anne dedi ki...

merhaba, kaç yaş için bu kitaplar? ben de değişik kitaplar peşindeyim.

kuzunun annesi dedi ki...

Ben 22 aylık bebeğime aldım ama 2 yaş üstü desem daha uygun olur .

kuzunun annesi dedi ki...

Bu arada senin bloguna şöyle bir bakınca , oglunu epey büyümüş oldugunu farkettim . Sanırım Kütüphanedeki Aslan onun için uygun olacaktır .