31.10.2010

cadılara selam olsun

 

 
Posted by Picasa


Dünkü Topolino-Nurturia buluşmamızdan sonra Ela fazlasıyla yorgun düştüğü için olsa gerek rahat bir pazar gecirdim . Sabah babamızla kahvaltı edip 4 günlüğüne Antalya'ya yolculadık. Ben buruk tabi. Ela dünden kalan son enerjisini lojmanın parkında harcayıp öglen güzel bir uykuya yattı . Bende ufak tefek işlerime , maillerime daldım . Kalktıgında seker gibiydi kuzu . Köfte ısıtıp finger food hesabı eline vermek niyetindeydim , lakin tencerede bulgur ısıttığımı farketmiş, mama sandalyesinden PİLAAAA PİLAAA diye direktifi verdi küçük hanım. Kendi yiyecekmiş , diretti , çaresiz kabul ettim , pilavını az yogurtlayıp kasıgını eline teslim ettim . Bir yandan alkışlar eşliğinde mamamızı yiyoruz keyifle bir yandan dışardan çoluk çocuk sesleri geliyor. Havada kararmış. Bu arad ela arada kendini alkışlıyor agzını tutturunca falan :) Sesleri duyunca birden heyecan yaptı , tabi ben cadılar bayramını kutlayan çocuklar oldugunu anladım . Apar topar Eloşada ayakkabılarını giydirip şöyle bir bakmak üzere dışarı çıktık.

 

 


Lojmanda Amerikalı akademisyenler var , onlar genelde bu eğlencenin öncüsü oluyorlar . Bizim çocuklarda eğleniyor haliyle , En az 10 çocuk vardı kostümlü, olmayanda kafasına carsaf gecirip casper olmustu zaten :)Elayıda kattık aralarına , birkac kapıdan seker , çikolata topladılar , birkac resim cektim , sokagın basına dek beraber yürüdük ama serin oldugundan biz yarıdan döndük. Elanın çok algıladığını sanmıyorum zaten. Sadece çocuklar arasında olmak ona inanılmaz mutluluk veriyor. hemen aralarına dalıyor, hiç çekinmeden.

Seneye çocuğu kreşe başlatmamak büyük haksızlık olacak sanırım . Dün Topolinoda da o kadar eglendi ki babasıyla bir kez daha emin olduk zaten , kreşe erkende başlasa zorluk çekmeyeceğine. Önümüzdeki tek sorun tuvalet eğitimi. Ondada 1 adım bası yol almış degiliz. Hiç umrunda değil kuzunun...

Topolino postum bir sonraki yazımın konusu olsun artık .

4 yorum:

Adsız dedi ki...

aaa ne kadar keyifli!
ben cok isterdim Doruk bize ait olmayan gelenekleri de gorebilsin.

kuzunun annesi dedi ki...

Seneye algılar herlade Kirazcım, bence kreşlerde falan oluyordur.

Janset Acar Akkoyun dedi ki...

Happy Halloween! :))

yeliz dedi ki...

kuzu yaa çok tatlı:)