14.10.2010

BOYYYYY



Benim ex bakıcı döndü ya , kıcımı toplamasına öyle alışmışım ki , evde yemek olayından da bir haftadır eli eteği çekmiş durumdayım . Ela son köpek dişlerini patlatmaya kasadursun , 2 gündür iştahsızlık had safhada tavan yapıp bugün sütten başka birsey agzına koymayınca , üstüne üstlük gün boyunca hiç ama hiççç uyumayınca arıza moduna geçti akşam. Babası zar-zor uyuttu. Yok ben uyutamıyorum bu kızı . Hatunuda erken yollamıstım belki o uyuturdu. Yani ne kendime ne küçük hanıma faydam oldu. Herneyse:) Bu aksam pasa pasa mutfakta takılıp bir taraftan küçük tv de Fatmagül eşliğinde havuclu , pataesli , tavuklu mercimek çorbasını pişirdim . yarın inşallah yer yavrum . Bakalım gecemiz nasıl geçecek.

Evelsi akşam d.günümde Emoşlara ugradık. Pastamızı beraber yedik. Aticiğim artık okullu olduğundan ikea masa-sandalye takımını Eloşa hediye ettiler. Bizde dün akşam ilk aktivitemizi gercekleştirdik. Dün iyiydi de bugün cozdu , hamurlar agza , burun deliklerine itinayla sokularak şımarıldı. Yani yine başını beklemece. Boy yapıyor bide kendi deyimiyle. Resim yapmak istediğinde kalemlerin ve boyama kitabının durdugu bir canta var . o cantayı askıdan indirmemi istiyor. Elele tutusup askının önüne gidip BOYY diyor, öyle tatlıki:))

Bol bol kaymaklarından yiyorum tatlıyı :)

Bu arada hala terkedilme korkumuzu atamadık üstümüzden. D.günümde oldukca gec saate sarktı bizim ziyaret , haliyle gece çok gec aldık. Gündüz bakıcısıyla gayet mutlu olan cocuk aksam 8 den sonra arızaya baglamış. Ayrıca öglenleri eve gitmediğim günlerde de akşam eve dönünce çok heyecanlı ve huzursuz oluyor. Dikkat etmek lazım .

Artık iletişimimiz çok farklı , derdini anlatabiliyor bir şekilde . Şu an aklıma gelmesede gün içinde bazı hal ve hareketlerine oldukca sasırıyorum. Büyüyor be blog ..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

aman hayatcim kasma yemesin yaa, depo saglam bunlarda depodan kullansinlar =)
kuyruklarini sevsinler tatli Ela, operim minik kız cocuuu cok tatli

kuzunun annesi dedi ki...

Öyle canım bir hafta yemese bişey olmazda , analık işte :)) 2 gün iştah gitti mi birseyler oluyor , alışık degilim heralde , tombilinin iştahsızlıgına.

yeliz dedi ki...

evet hayatcım biz alışkın değiliz iştahsızlığa.. bi taraftan boşver diyorum bi taraftan kesin çok kötü bişey var diyorum... çok tatlı çıkmışsınız fotoda

kuzunun annesi dedi ki...

Thnx darling

Janset Acar Akkoyun dedi ki...

Evet ya, guya hic kasmicaktim ben de yemek konusunda ama o kadar da kolay bosveremiyormus insan..Benim Ela genel olarak istahli ama ne yaparsam yapayim sebze yemeyi reddediyor. Ancak birseyin icine 'yok ederek' kakalayabilirsem es kaza yiyor bazen. Senin Ela'nin da istahi acilsin bir an once de aklin kalmasin kuzuda ;)

k.i.s.d. dedi ki...

İştahsızlık kesin dişlerden. Dün Cevdet de yarım armut ve az miktarda çorba dışında bir şey koymadı ağzına. Memelere kuvvet! Geçecek... Boyyy mevzusuna bayıldımm