21.06.2010

Babalar Günü


Kız babaya erkek cocuk anneye düşkün olur derlerdi de , 15 aya kadar ben bunu hiç farketmemiştim be blog. Ne zaman bizim hatun baba demeyi öğrendi , o günden beri babaya bir düşkünlük , dilinden düşürmeme, uzaktayken bir hasret halleri ki sorma gitsin. allahtan fazla kıskanç bir yapım yok :) Hatta böyle olması , koca yazı bensiz geçirecegi için iyi bile bence işime geliyor . Neyse , diyecegim o ki , henüz farkında olmasa da babalar günü pek bir anlamlı kızımın sayesinde elbet.

Hediye olarak üzerinde Yılın babasına yazılı bir Oscar heykelciği almıstım ben , esprili olsun diye , sabah daha yataktayken taktim ettik kendisine. ofisinin en nadide yerine koyacaktır sanırım. Sonrasında sıkı bir kahvaltı ve 9 gibi doğru denize. ne kızım ne babası fazla güneş sevmediğinden erken gidip erken dönmeyi planladık. Elayı denizde tutmak mümkün degil. Babası biraz acılayım deyince , bizimkide dogru peşinden attı kendini derine dogru . Çok tehlikeli. Sürekli basında asker olmam gerekiyor. Bası suya girince cıkaramıyor cünkü. Neyse , baba geri döndü naapsın , aldı kızını kucaga , bol bol oynastılar :)

 

 

 

 
Posted by Picasa


Dönüşte pazara da ugrayınca 12 yi bulduk , eve gelince bir postada balkondaki şime havuza atıverdi kendini , tatlı suyla duşunu alıp kendini koltuga bırakıverdi taaa akşam 17.30 a kadar . Maşallah diyelim :))

 

 
Posted by Picasa


İşte böyle geçirdik günümüzü , sade , sıradan ve bize özel .
Tüm babaların babalar günü kutlu olsun .

3 yorum:

yeliz dedi ki...

HARİKA!! hediye çok yaratıcı:) ve evet tespit doğru!! Düş yakamdan arcaaa rahat bırak anneyi:)

ElfAna dedi ki...

:))))

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

aaa ne oricinal hedaye olmuş. çok özlemiş ela babayı. babası da onu özlemiş ki birbirlerinin gözlerini içine bakıyorlar