24.02.2009

Pişik Sorunsalı

3 gündür popomuz bir felaket . Bugünde baktım durum iyiye gitmemiş . Fosur fosur kabaran yerleri var , bebiş rahatsız bende üzgünüm tabi . Pişik kremimiz Desitin. 1 aydır hiç sorun yasamamıstık .Şimdi bepantenle dönüşümlü kullanmaya basladım . Bilmiyorum baska napsam . Fikri olan ???

12 yorum:

mutlu anne dedi ki...

bizdede pişik oldu. insanın içi gidiyor. ılık sulu pamukla temizlik yapıp iyice kurulayıp birazda havalandırmak gerekiyor. bende desitin kullanıyordum bepanthende kullandım . sonra kortizonlu bir krem kullandım ama pişik bazen mantar enfeksiyonu olabiliyor dermo trosyd deneyebilirsin.

Adsız dedi ki...

Sudo krem diye bir pişik kremi var. Mothercare de satılıyor. Tesadüfen kardeşim KKTC den almıştı. Her türlü yanığa vs iyi geliyor diye. Mothercare da pişik kremi olarak satıldığını gördüm. Doktoruna danışarak onu dene istersen.

havvanur dedi ki...

selam güle güle büyütün ela nazlıyı pişik ay ne zor baya bi çektik bizde şükür geçti bepanteni oksitin kremle karıştırıp sürmüştüm dr önerisiyle ben arkadaşım bnc anne sütü alan bebkk annesinin yedigi bişiden geçio belki yanlıştır ama bilmiomm saf zeytin yagıda iyi gelioo çok sık degiştirmek iyi gelio geçecek az sabırda iyi gelioo:)) sevgiler takibe aldım sz izninizlee

Adsız dedi ki...

HAMeTaN kullanıyorum 5 ytl gibi bir fiyatı var ama başarısı büyük hiç pişik sorunu yaşamadım tavsiye ederim...geçmiiş olsun.

Adsız dedi ki...

POPOLİN Pişik Kremi benim kızımda hassas ciltli faydasını göreceksiniz. Şule

Adsız dedi ki...

Ay geçmiş olsun Eloş kuzuya, napilir bilmiyorum ama fosur fosur kabaran yerler filan diyorsun çok üzüldüm.
Tecrubeli annelerden çözümü geilr umarım kısa surede.

mine dedi ki...

sebamedin pişik kremini kullanıyorum cok memnunum..tavsiye ederim..

kuzunun annesi dedi ki...

Dr.a gittik .
Oda hametan ve travazol diye bir cesit antifungal bir kremi karıstırarak sürmemi söyledi. Ögleden sonra bir süre aglayıp , yorulup uyuya kaldı zavallıcım . Epeydir uyuyor . Umarım yarın daha iyi haberler veririm .
Blogspota gecince gördümki ziyaretcilerimde artmış. Hepiniz hoşgeldiniz . Tesekkür ederim .

Seyhan dedi ki...

biz zeytinyağı kullanıyoruz ilk günden beri henüz pişik olmadı çok az kızarmıştı bir iki gün zeytinyağı geçirdi ,

Seyhan dedi ki...

yanlız her zeytinyağı olmuyor bizimki özel akçaydan geldi haliz hulis yağ :)

huysuz dedi ki...

desitine devam, bepanten pek işe yaramaz çünkü. bizde en etkili desitin olmuştu...

Birben dedi ki...

Merhaba, nacizane ben de fikrimi belirtmek isterim;biz ilk günden beri dalin pişik kremi kullanıyoruz çok etkili, doktorumuz eğer bir sorun olursa diye oxiderm isimli bir krem daha yazmıştı.daha ilacımsı bişe yani.
bir de hangi bezi kullanıyorsun?ben bir kere değişik bez kullanmak istedim o da pişik yaptı.normalde prima kullanıyorum pişik yapmıyor.belki elacığınki de bezdendir...