2.02.2010



Merhaba ben Ela

Baktımki annemin yazacağı yok ben aldım klavyeyi elime yazıyorum . Eloş sen küçüksün , yazamazsın diyorsunuz değil mi? Yooo hiçte değilim artık , herkes bu aralar çok büyüdüğümü söylüyor. Bende klavye tuşları, kumanda ve fotograf makinası ne gecerse elime artık , tuşlarına basmak en büyük eğlencem şu sıralar. Bu yüzden babam ve annemle sürekli kavga halindeyiz bu aralar . Gecen gün babamın lap-topunun düğmesini söküverdim mesela , cok kızdı. Annemde ne zaman kumandaları alsam hemen müdahale edip canımı sıkıyor. ne olur biraz daha oynasam sanki. Anlayacağınız şimdiden kuşak çatışması yaşıyoruz. Napalım annemiz babamız işte , atsanız atılmaz satsanız satılmaz.İdare edeceğiz artık.

H.sonu arkadaşlarım Tuna ve Arca ile buluştuk . Tek kızım ya bir şımarıyorum bir şımarıyorum. Tunayla tencere tava çaldık. Arcayla playskool arabayla oynadık. Çok eğlendim valla. Hatta birara hem Arcanın hem Tunanın ağzındaki emziklere dadandım, koca adam oldular emmesinler ama, ben emmiyorum onlarda emmesin emzik , banane banane:)) Kısacası biraz korkuttum oğlanların gözünü. Eee napalım .
Vee bu arada bana mini bir partide düzenlendi. 21 i d.günümdü ya , yine pastalara hediyelere doyduk anlayacağınız. Arcanın ve Tunanın annesine çok teşekkürler bu arada. Hülya teyzede annemlere güzel bir sofra hazırlamakla kalmayıp biz bebeklerede ayrı menü hazırlamış. Teşekkür ederiz tekrar.



Bugünse annemler sabah beni attaya götürüyoruz diye kandırdılar. Dogdugum yere gittik. 3 aydır gelmiyorduk buraya , ne güzel yırtmıştım. Aşımıda geçen hafta köydeki ocakta olmuştum , annem illada kontrol diye tutturmuş , gideceğiz yolu yok . Neyse ilgili bir teyze beni muayene etti. Gece öksürüklerim var gecen haftadan beri. gece 3-4 kez emdiğim için sütün bi kısmı geriye dönüp rahatsız ediyor olabilir bir cesit reflü gibi dedi.Yatak başı biraz kaldırılacakmış. Anneme gece emzirmelerini azaltmayı da ögütledi. Bu lafa kıl oldum . Ben halimden çok memnundum halbuki. Gak süt guk süt , ohh ne güzeldi hayat. Bakalım annem nasıl davranacak bundan sonra. İnşallah çok despot olmaz. Aglamak istemiyorum:((((

Ayrıca aynı teyze beni kan tahlilinede yolladı. Ufff , facia. Hemşire anneme " tombiş bebeklerin damarını bir seferde bulmak çok zor oluyor" diyip yerini yaptı önce . Allahtan ilk seferde tutturdu da annem fazla üzülmedi , bende annemi üzmemek için fazla ağlamadım zaten . Her zamanki gibi metanetliydim. Babamın iki gılıgılısına gittim hemen :))

Bu arada haberler hep kötü değilya , bir kere selvi boyluymuşum ben , tam 78.cm oh oh:)) Bazen annem 47cm. doğduğuma inanamıyormuş. Kilo 1 aydır yerinde sayıyor 12.5 kg. ama dr hanım yinede tombiş buldu beni. Hanım hanım acıkta değişik bişi söyle. Bizde biliyoruz , napalım bu yaşta diyetmi yapalım ya ??? Hem ben mart gelsin , dışarda koşup oynayacağım , eriteceğim göbeğimi. 3 ay sonra görürsün sen :))

Yürümem baya güzelleşti bu arada . Fıttırı fıttırı evin içinde geziyorum . Mama sandalyemin oturak kısmından güç alıp ayaga kalkmayıda beceriyordum ki düşme tehlikesi olabileceginden bizimkiler ikeadan yeni bir sandalye aldılar. Bazen kıl oluyorum , çünkü ayaklarım yere sarktıgından bunda ayaga kalkmam imkansız ama bazen Gülay abla beni camın kenarına koyuyor yeni sandalyemde. Beraber kuşları böcekleri yagmuru segrediyoruz.

Aaa bu arada bu sabah lazımlığa çişimi yaptım ben :)) Havalar düzelince daha çok alıştırma yapacakmışız ,Gülay öyle söylüyor.

Bazende annem emzirmekten yırtmak için uyutma işini babama paslıyor. Hiç şikayetim yok bu durumdan doğrusu. Galiba babamın ninnileri anneminkinden daha güzel :))




İşte böyle , annem ve babamda iyiler . Gündüz biraz özlüyorum ama Gülay beni iyi oyalıyor. Annemle babamla da işten dönünce oynuyorum artık . Neyseki fazla geç gelmiyorlar , şanslı bir bebeğim allahtan.



Ben yavaş yavaş yatayım. Yarın uzun bir gün olacak . Yine yazarım arada sırada size. Şimdilik bye bye...

3 yorum:

Seren dedi ki...

Aferin Eloş Kuzum,böyle annenin tembellik yaptığı zamanlarda al eline klavyeyi yaz sen emi :)Öpüyorum gıdından,Japonun da selamı var sana..

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

eloşum lazımlığı hemen denemişsin bile :) başarılarının devamını diliyoruz

kuzunun annesi dedi ki...

Denemezsek catlardım Hülyam:)
Aldık selamlarınızı Serencim