12.02.2010

Çıldırma kocacığım

Eğlenceli bir mimle tekrar karşınızdayız efem . Yelizcim paslamış , bende tastoli Özlem'e , bir ihtimal cevaplarmı ki acaba diye Tuğçe'me ve tanışmayı merakla beklediğimiz Günebakan'a paslıyor ve cevaplarımı listeliyorum

1. Ben ne kadar dağınık bir insansam kocamda o kadar düzen manyağıdır. Bizim mini tartışmalar genelde bunun üzerine çıkar . O yüzden ne zaman eve girip ayakkabıları bir tarafa ceketi öbür tarafa ( otomatik gercekleşir - valla farkında olmam ) atıp yavruya koşsam, peşimden gelen kocam mutlak vır vır söylenir ve kızar :)Biraz daha düzenli olsam hayatımız çok kolaylaşacakmış, bir türlü bunu idrak edemiyormuşum:))

2. Sigara içmeme deli olur. 17 sene bilfiil sigara içtikten sonra hamile kalmaya karar verince azaltmaya çalıştım . Lakin o devrede sürekli paketinden sigara aşırıyor ve gizli gizli tüttürüyordum arada sırada. Paketi sayıyormuş meğersem , birde bucak bucak kaçırırdı benden. Sigara düşkünlüğüm onu çıldırtıyordu anlayacağınız. Şimdi bıraktım tabi. ( Bu arada kendisinin halen söz verdiği halde aksam keyfi sigarasını bırakmaması beni çıldırtıyor )

3. Yemekten sonra içtiğimiz çay ya da akşam meyve servisini asla tepsiyle yapmam. Tepsisiz servise sinir olur , her seferinde itinayla söylenir ve bende her seferinde geri söylenerek mutfaga gider koca bir tepsi alır küçücük cayının altına koyarım. nedense 2 kişi için koca tepsi bana hep gereksiz gelir. Bu sahne hergün ısrarla tekrarlanır.

Hadi ben kaçar . H.sonum gelmiş misler gibi. Gideyim , dinleneyim . Koca tepsiden çaylar içeyim bol bol :)))

1 yorum:

yeliz dedi ki...

:) çok güzel olmuş:) annem de tepsisiz servise gıcık olur:)