20.02.2010

20 şubattan


Arcişin ilk pastası

E başlık bulamadım , her seferinde birşey uydurmak zor , iyisimi bugünde böyle olsun .

Biz bugün İzmir ekibi yine buluştuk , günler öncesinden hava durumu kontrol edildi , çocuklar artık kapalı mekan tercih etmediklerinden duruma uygun yerimizide belirledik . Hem uygun oyun alanı olacak , hem aç kurtlara hitap edecek . Kumrucu izzet , İnciraltında karar kıldık. Dün hava günlük güneşlikti , bugünde öyle olacağını düşünmüştük ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Kara bulutlar ve rüzgar pek dinmedi ama buluşmamızıda engellemedi.


Eloş ve Tunanın salıncak keyfi

Biraz dısarda salladk cocukları ama hemen yagmur atıstırmaya basladı . İçeri girip kumru ısmarladık , anneler olarak 2 lafın belini kıralım ddik ama ne mümkün. Tuna bey 3 hafta önce gördüğü arkadaslarından bucak bucak kacıyor, anneyide alıp sürekli dısarda vakit gecirmek istiyor. İlk etapta Hülyaya pek rahat vermedi aslında. Bir süre sonra bizde tekrar dısarı cıktık , cocukları sallarken muhabbete devam ettik tabi.

Bu kare o anlardan , foto ceken ben olunca bu karede yokum tabe:)

Bir kez daha yagmur atıstırınca içeri girdik tekrar. Cocuklar hareketlenince gercektende zor idare etmek aslında. Hiçbiri sabit durmak istemiyor. Tunanın gözü sürekli bahcede, Eloş işletmenin mutfagıyla daha fazla ilgilendi , garson abileriyle bol bol haşır neşir. Arcam birara uyuyordu , henüz yürüme safhasında olmadıgından diğerlerine nazaran daha bir kontrol edilebilirdi.

Soora soora , Arcamın önümüzdeki günlerde d.günü oldugundan biz bir ön kutlama yaptık . İlk pastasını beraber kestik . Nice nice yaşlara :) Büyüdü kuzucuklar , dile kolay 1 koca yıl geçmiş.

Arada sohbet muhabbet ( ! ) ( fırsat buldukça tabi ) derken yine akşamı ediverdik.
Yine güzel bir gündü, dostları ve bebeleri görmek güzeldi. Birazda hava açık olsaydı harika olacaktı , oda next time artık.

3 yorum:

Seren dedi ki...

Kıskandım vallahi buluşmanızı :)İyi gelmiştir kuzucuklara ,tabi akşama hepinizin haşat halini tahmin ediyorum :)

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

seren
en haşat bendim :)

yeliz dedi ki...

yok yok en haşat bendim. pimpirikliğimden emekler diye yere bırakamadım ya cüceyi bütün adelelerim tutulmuş:) fotolar şahane kuzucuğum teşekkürler, ben de ilk fırsatta koyacağım, sizlere de göndereceğim,
sevgiler, teşekkürler