7.09.2009

Yorgunum Huleyynnn


Elanın gece uykularıyla başım dertte . Bir süredir gecede 1 kez kalkan yavrum 2-3 kez kalkıyor ve her defasında emmek istiyordu. Post yazmadığım hafta boyunca bu kalkışlar daha da arrtı ve dün gece zirveye ulaştı bizim evde de. Tam 8 kez evet 8 kez uyandı . Ben zaten birkac gecedir Elanın odasına kamp kurmuş gibiyim . Gecenin yarısını kendi odamda geciriyor ve bu arada 3-4 kez gidip geliyor, gece 4 ten sabaha dek onu odasında kah cekyatta kah yerdeki minderlerin üstünde sürünüyorum . Halim çok vahim .

O kadar Tracy abla okumusum , kadının gönlü hoşolsun ve bizim obez kilolara kilo katmasın diye gece emzirmemeye , veya 3 te emzirip sabaha dek öyle idare etmeye calısıyorumki ne mümkün ? Her seferinde sanki ayagına basmışız gibi acı acı aglıyor , ne yatır-kaldır , ne pış pışlar kar ediyor . 2-3 gündür agzına parmagımı sokamıyorum , direk ağlıyor. Dün gece ilk kez tahıllısınıda yemedi , agladı . Onun yerine meme verince sakinledi. Bir yandan dişleride kaşıyor o esnada sanırım . Yani artık patlattı patlatacak diye gün sayıyorum , öyle yorgunumki , masamın üstüne başımı koyup gidebilirim şu an .Bu yorgunluğa işe gelmekse hiç çekilmiyor.

Evlilik yıldönünümüz sebebiyle kocacım bana bir jest yapıp bizi İstanbula götürmeye karar verdi . Çok heyecanlıyım , bebekle ilk uçak yolculuğu nasıl olacak ? Birde bu diş durumları çıktı . Zamanlama doğru mu oldu bilmiyorum , ama gideceğiz. Umarım 2-3 gün içinde sıkıntımız hafifler biraz.Biraz benimde değişikliğe ihtiyacım var . İstanbula gitmeyeli epey oldu .Duruyu Elayı özledik , Doritlede tanışmayı umuyoruz . Bakalım bakalım :)))

6 yorum:

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

diştendir o dişten..
acıyla nasıl başa çıkacağını bilemediğinden memeye sığınıyor yavrucak.
bebelere selam sööle benden

Tuğçe dedi ki...

Rüyamda gördüm Duru diş çıkarmış hem de alttan iki tane birden...İşe bak! Rüyama giriyor :)

Tuğçe dedi ki...

Biz de sizi özledik...

yeliz dedi ki...

diş mi acaba? o jelden sürüyor musun? tesadüfe bak, biz de bu hafta istanbula gitsek mi diyorduk sonra vazgeçtik, belkim aynı uçakta olurduk:)

Adsız dedi ki...

amannn cok fena, gecmis olsun Hayatcim

cok isterim bir organizasyon olursa katilmayi.

Sinem dedi ki...

Merhaba,
bahsettiğiniz konuda doktorum beni uyardı.Aynı sizin ayınızdaki bebeklerde anneye bağımlılık gelişiyormuş.Bunu farkettiğin ve gece çok kez kalkmaya başladığı anda emzirmeyi kesip sütünü güzdüzden sağıp biberonla ver yksa bu şekilde devam eder dedi.Eğer biberon alıyorsa bu şekilde deneyin isterseniz belki faydası olabilir.