30.09.2009

Diş Hediğinden


Arefe günü tespit ettiğim ilk dişi aile efradından Ispartada kimse farkedemedi, Ankarada bakalım bizimkiler farkeder mi derken kısmet babama düştü . E adettenmiş anne dışında ilk kim farkederse bebeğe hediye alırmış , bizde hediyesiz kalmadık tabi . Çok şeker ponyli bir pijama takımımız oldu.:)Anneannemiz ve Funda teyzemizden de hediyeler aldık. Bugdayımız aile dostumuz Gülşen abla tarafndan , börek pogacalar abimin eşi Fundadan , diş figürü süslü kek ise benim elimden cıktı efenim :)) Hepsini güle oynaya afiyetle hüplettik . Kuzucuk sana teşekkür ederiz vesile olduğun için :)

Meslek Oyunu oynadık . Yere Deodorant, kalem, kitap, steteskop, peluş, oyuncak gitar koyduk . Elayı yere koyar koymaz direkman deodoranta doğru ilerledi ve tek hamlede kaptı.Pek süslü olacagına karar verdik . Kuzeni Andac ablası bu secimden hoşlanmayıp deoyu elinden kapınca bizimki bu kez kaleme sarıldı . Ek secilen kalem olunca evde alkışta koptu tabi. Eli kalem tutan , okuyan -yazan ( ama süsüde eksik olmayan ) bir kız olacak kendileri sanırsam :)))

Eheheh , yine herzamanki gibi geleneğimizden görenegimizden de eksik kalmadan bir anı daha yaşattık kendimize . Güzel bir gün oldu . Babamız ertesi gün gelebildiğinden diş buğdayından tatmak ve kızının meslek secimini videodan izlemek durumunda kaldı :) Napalım kader , sende gezme bu kadar bakalım kocacım der ve mesajımı iletirimm kendisine buradan:))))Zuhahahah...

8 yorum:

fazi dedi ki...

bak bak bir Eloşun daha dişi çıktı geldi:) Hayırlı olsun Eloşun dişi :) Sağlıklı olsun ömrü boyunca:) Bizim kız da örnek alsın artık canım aaaa nerde bu dişler yahu :)

Adsız dedi ki...

Elaydı dişdi şahane, nasıl verilecek bu kilolar Hayat hanııııım :)
Afiyet olsun şeker,
diş temali pasta harika gozukuyor,
optum

Unknown dedi ki...

dişi hayırlı olsun...

kuzunun annesi dedi ki...

Gelir Fazicim gelirde inşallah bizimki kadar sorunlu olmaz . Geceleri uyumuyorum resmen mızmızlığı ,memeye düşkünlüğü falan had safhada , sürekli uyanıyor.

Kirazcım hiç bilmiyorum kilolar nolacak . Hala emziriyorumun altına sığınmaca . 5 aydır gram vermedim ya:(((

Esracım , tesekkür ederiz şekerim :)

İlknur dedi ki...

Oh oh hayirli olsun ilk disiniz. Insallah digerleri daha kolay gelirler...

ezginin annesi dedi ki...

Hayırlı olsun ilk dişiniz hepsi kolaycacık çıksın inşallah..

kuzunun annesi dedi ki...

Amin İlknurcum

İnsallah Ezginin annesi

inceterazi dedi ki...

ilk i sonuncusu ortada cikani butun disleriniz hayirli mubarek olsun.