1.09.2009

Kuzunun Annesi İşte


Bugün işte ilk günüm. Sabahtan öğleye kadar iyi atlattıkta , öğleden sonrası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Kuzucum tam anlamıyla burnumda tütüyor.


Yeni resimlerinden birini bilgisayarın ekranına koydum gelip gidip bakıyorum :)Dönünce hain planlarım var . Direkman üstüne atlayacak ve tatlı kaymağa saldırıya geçeceğim . Zuhahahhahha:))))

Su an derslerde başlamadığı için burada olmak pek anlamlı olmasada bir anlamda mecburuz. Gün aheste geçmekte.Lazy days. 2 oda arkadaşımda bu hafta izinde olduğundan sıkıldım doğrusu. Biranönce eve gitmek istiyorum .

Sabah 9 a doğru çıktık . Ela bakıcısıyla puset turuna gitti. Saat 10 gibi uyumuş , bizde 12 de eve yollandık . Kapıdan girdiğimiz an uyanmış tesadüfen .Hemen emzirdim . Biraz seviştik- koklaştık . Birşeyler yedik ve bebeğimizi Gülay ablaya emanet ettik tekrar. Elektrikleri tuttu sanırım, bugün uyuturken hiç ağlamamış üstelik. Aman aman ne iyi dedim.

Dayanamiciimmm , hadi gideyim ben .Vakitte gelmiş .

9 yorum:

Unknown dedi ki...

merhabalar,
şu an beraber çalıştığım 2 arkadaşım yeni işe başladı. seni gerçekten çok iyi anlıyorum. gerçekten zor. allah sana sabır versin. ne güzel ki öğlen uğrayıp emzirip, koklaşıyorsun....
sevgiler

kuzunun annesi dedi ki...

Sagol Esra , tek tesellim o zaten . Yoksa bu kadar cabuk dönmeyi düşünmeyebilirdim halen emzirirken.

İlknur dedi ki...

Canim hadi hayirlisi olsun. Sen de kervana katildin. Ise donus zor mu zor. Konusmiyacagim ustune cok. Benim de kafam karisik halen :)

Unknown dedi ki...

Umarım bu süreci en kolay şekilde atlatırsın, hem sen hem de yavru. İyi tarafından bakmak gerek sanırım, en azındna öğlenleri evdesin, işten çıkıp saatlerce yolda kalmadan hemencik yavruya kavuşuyorsun, ehm de o da ablaya alışmış... Bilmem teselli olur mu bunlar... Dualarım sizinle...

Ozguranne dedi ki...

welcome to the club!

Iyı baslasın iyi geçsin, kuzular büyüsün oley. Ayrıca emekleme konusunda teprik ediyorus kuzuşumuzu.

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

ayşş
şu bakıcılarla olan elektrik.. kiraz da yazmış elektrikli cereyanlı bakıcılı bi şey. hem üzüldüm hem güldüm.
özleniyo di mi kuzular:))

yeliz dedi ki...

birer ikişer dönüşler başladı işe... hadi bakalım hepimize hayırlı olsun. benim yarım günler balayıymış, hanyayı konyayı gördüm bütün gün özlemek neymiş anladım valla... bakıcı elektürük filan aman nazar değmesin

kuzunun annesi dedi ki...

amen amen

fazi dedi ki...

hadi hayırlısı artık :) çalışan anneler kervanı bir ki