2.09.2009

Kuzu işbaşında



Ela hanım emeklemeye başlar başlamaz saldıray pozisyonuna geçti. Bilgisayarın kabloları çekiliyor , ulaşabilme ihtimali olan yerlere el atılıyor artık. Tel sarar yapmayıda öğrendi .Bugün ellerimden destek alıp kalkmaya başladı. El çırpıyor bide. Allahım resmen 2-3 günde bir yeni beceriler kazanmaya başladı. Gerçektende hızlı bir değişim dönemine girdi sanki. Şaşkınlık içindeyim.

Yarın ilk işim mecburen şekil A'da görünen sehpayı kaldırmak olacak. Sonrada bilgisayarı şu an bulunduğu yersen kaldıracağım. Kabloyu daha hızlı çekerde üzerine düşürürse mazallah...

8 yorum:

ezginin annesi dedi ki...

kolay gelsiiin, artık sehpa kaldırmakla başlıyor. Sonra tüm örtüler vazolar elektronik eşyalar vesaire kaldırmakla devam ediyor. Maşallah Ela'ya ne çabuk emekledi, öperiz. Bu arada sebze çorbasını çözdürünce tadı değişmiyor di mi. iyi fikir bunu deneyeceğim.

Tuğçe dedi ki...

Amaa ama ben o bacakları ı sı rı rıımmm...Kuzu but:)
Hamm!
Yerim seni yer!
Annesi de pratikliğin el kitabını yazar maaşallah!Hepinize!

Unknown dedi ki...

arkadaşımın da bebişi aynen böyleydi o da sehpa ve masanın etrafındaki sandalyeleri kaldırdı. şimdi salon boş. ve can rahat...salon oldu onun oyun odası. sanırım hepsi aynı..
eloşcuk da rahatlasın, sehpayı kaldır da..

yeliz dedi ki...

kuzunun emekleme girişimleri benim için umut ışığı:) arca da benzer dombililikte ya emeklemeyecek diye ödüm patlıyor. belki 1 ay sonra kuzucuğum gibi başlar:)

Unknown dedi ki...

Bu ne tatlı bir kuzudur böyle! Yaramaz, enerjik kuzu. Maşallah...

kuzunun annesi dedi ki...

@Ezginin annesi , biz haftasında tüketmiş olduk ama eloş aynı iştahla yedi , sanırım kısa süre içinde degişmez.
@Tuugcem
Kızım özledik biz Duruyla seni ,ölü tpragımı serptiler üstüne , hiç post girmiyosun. hadi ama hadiii
@Esra sanadamı bebiş geliyor yoksa , tebrik ederim öyleyse
@Yeliz hiç korkma normalde Eloş sakin bir cocuktur ama iş emekleme yürümeye geldimi bir hareket bir bereket . Bol bol yüzüstü yere atın , biraz bagırıp cagırsada ugrassın .
@Daglar kızı tesekkür ettik sanada..

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

aylardrı yattığı yerden gözüne kestirdiği ne varsa ellemeye gidecek şimdi. çok çok dikkatli olma zamanı. bizim evi bir görsen her yere barikat koyduk..

kuzunun annesi dedi ki...

Ah Hülya ah , bizde bide merdiven olayı var , merdiven baslarına tam 4 adet kapı yaptırmamız gerekecek. hazırlarda uymuyor .