11.05.2009

Yeni Kareler

Gectiğimiz cuma benim gectiğimiz dönemlerde benden ders alan çok sevdiğim iki ögrencim Irmak ve Dilek, Eloş hanımı ziyarete geldiler . Irmak erasmusla İspanya'ya gitmiş dönüşte de süper bir nikon fotograf makinası getirmişti, profesyonel tarz . Daha hamileykende söz almıştım Eloşun resimlerini cekmesi için . İşte hem bu görevi ifşaa etmek :)) hemde Eliş hanımı mıncıklamak için bizdeydiler .


Bu resme bayıldık - pofidik nanakiler süzgün çıkmış nedense biraz ( taken by Irmak )


Dilek - Ela ( taken by Irmak )


Anne- Ela ( taken by Irmak )


Yeni oyuncagımızla haşır neşir ( taken by Irmak )

Ögrenci harclıklarıylada gidip hem Elaya renkli titreyen spider almıslar ki Elanın favori oyuncagı oldu bu ara ( tam eline göre ) , çekiştirip duruyor , getirdikleri eklerlerle mideye bayram ettirdiler , ne yalan söyleyeyim . Mahcupta olduk hani ama :)) Resimlerde bana en güzel anneler günü hediyesi oldu . Birkacını ekleyeyim dedim .Ayrıca anneler günü postumdaki kolajda yine Irmağa ait - sonradan eklediğim için görmeyenleriniz olabilir. Check edin :)
Sanırım 1-2 resmi büyütüp ev için çerçeveletecegimde ...

Bu arada İzmirli annelere bir haber . Sunay Akın'ın oyuncak müzesi turneye çıkıyormuş ve 23-31 Mayıs arası Forum Bornova'da imiş . Gideriz di mi? Gideriz giderizzzz....

2 yorum:

Tarkanın Annesi dedi ki...

geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.

Adsız dedi ki...

bazı kareler tam çerçevelik guzel yakalanmis.
ellerine saglik ceken arkadasin.