2.05.2012

Minnie

Resim bu sabahtan. Kuzucuk artık sabah kıyafetlerini , tokalarını , çoraplarını kendi seçer oldu . Bugün sana minnieli tshirt giydireyim deyince pek sevinip , bir yerlerden alıp getirdiği tacınıda basına oturttu. Bana kalsa pembe ve kırmızı uymaz allah uymaz ama emir büyük yerden olunca bizede m..k yemek düştü artık. Bu sabah bezde bağlatmak istemedi , prensesli küloduyla gidecekmiş okula . Eh iyi hoş ama kazalardan korkan ben , cantasına evdeki tüm alıstırma külotlarını, ve birkacta penye olanını atıp yolladım artık. Bu aksam eve nasıl gelecek çok merak ediyorum . Aklım hep onda bugün . Evde sorun yok çok şükür . Bize caktırmadan kendi gayette güzel hallediyor işini , benim wc ye getir - götür gibi bir işlevim yok yani. Gelince yapıyor , işi bitince gerekeni yapmam için beni çağırıyor. Darısı okul günlerinin başına.
Bu arada bende bu aralar şanslı haller hasıl oldu. Bir süredir takip ettiğim : www.makyajcantam.org blogu vasıtası ile Kiehls ürünlerinden bir mask kazandım. Yabancı sitelerden biraz okudum müşteri yorumlarını, iştahım iyice arttı desem yeridir . Sabırsızlıkla bekliyorum ürünü. Gözenek sıkılastırıcı ve temizleyici bu ürünün sonuclarını umuyorum bir süre sonra sizlerle paylaşabilecegim. Bu arada MC ye tekrar çookkk teşekkür ederim . Kozmetik ve makyaj konulu bloglardan hoşlanıyorsanız, takip etmenizi öneririm . Hadi bakalım , kalın sağlıcakla . Bugünlük bu kadar ...

3 yorum:

nil dedi ki...

Şansın daim olsun arkadaşım. Yemin ederim Ela'yı hiç bu kadar çok özlememiştim,hele şu son 4 gün ...Kuzum o benim,çok özledim sizi.

Wc olayı için de üç kez masaya vurdum, maşallah maşallah...

Not: 5,5 yaşındaki kız yeğenimin neleri birarada giydiğini görsen kendi isteği ile, kırmızı ve pembeye uyumlu derdin, şimdiden relaks diyorum sana:)

kuzunun annesi dedi ki...

Hahaha , haklısın Nilcim , daha ne kombinler görecegiz şu prenses elbiseleri , etekleri uğruna bence de :))

Bizde özledik valla , umarım kısa zaman içinde organize oluruz . Olmadı haftasonu bekleriz ..

ayak izleri-sevgi dedi ki...

tacına bayıldım.. çok yakışmış..
tuvalet eğitimize kocaman bir maşallah diyeyim.. hep böyle devam etsin inşallah..