15.03.2011

Geri Döndük

Sonunda bloglarımız acıldı yasasınnn!!!

Birkac sorumsuz yüzünden günlerce bloglarımızdan uzak kalmak hoş olmadı . Allahtan nurturia vardı , bir nebze oradan arkadalarımızla haberleştik ama , bu blogu takip eden basta kendi annmeler olmak üzere pek cok sevdiğimiz var . Neyse , kaldıgımız yerden devam edelim biz.

Müzikli oyun grubumuz 2 haftadır devamlı sakinlerini buldu . Ekin ; Ela ;Ateş ve Rüzgar 4 lüsü ile gidiyoruz . zaten alanımız dar oldugundan anca sıgıyoruz , olmadı 1 kişi daha alır . fazlası can sıkıcı olurdu .

En küçükleri Ela oldugu için zaman zaman uyum gösterse de bazen ögretmenini dinlemeyip kendi kafasına göre sarkıya eşlik etmek istiyor , veya etrafında dönerek ve gülerek müziklere katılıyor . Şarkı bitince alkış diye bagırıp anneleri güldürmeye devam ediyor .

Kesinlikle çok ama çok egleniyor. Program yarım saat olmadı 40 dakika . İlk basta biz velilere biraz kısa gelmişti bu süre hani böyle tam havaya girecekken kesmiş olduk gibi. Ama küçük grupta bu süre içinde birebir olarakta daha rahat ilglenildiğini ve 40 dakika sonunda hakkaten ilgilerinin dagılıp renkli sandalyeleri üstüste koymaya calısmalarını , halkadan kacıp piyanonun tuslarına basmaya calısmalarını falan gördükce ögretmenlerinde haklı olduklarını görüyoruz . Zaten gidip merhaba demek , cocukların kosturup toplanması , ders bitipte yine odalardaki müzik aletlerine bakınmaları görmeleri falan derken 1 saati buluyor. Bu yaş için yeterli oldugunu düşünüyorum.

Bu arada piyano demeyi ögrendi Ela . Evdeki orgu dolabının üstünde durur. gecenler bana " Veee, veee piyano vee " diye orgu gösterdi. Dağarcığa giren yeni bir kelime oldug için sevindim , hemde dogal yolla neler ögrenebildiğini görüp sasırdım . İşte böyleler bu cocuklar , sünger gibiler maşallah .

Birazda resimler :

 

 

 

 
Posted by Picasa

1 yorum:

Deli Anne dedi ki...

şükür kavuşturana değil mi?

ve ne güzel oyun grubunuz imrendim valla..