7.01.2011

Dubai sonrası

bir miskinlik , bir elin yazmamaya gidişi ki yazacak pek cok sey oldugu halde . Sadece facebooka biraz foto yüklemek bile yordu beni. Video yükleyeyim , foto yükleyeyim beni kasan seyler olmaya basladı. 600 tane foto cekmişim . Kötüleri ayıkla sudur budur derken , blog yazısının draftını olustururken baktım ki bir arpa boyu yol almamısım . En iyisi mi ben yine birkac fotoyla işi kotarayım . Sonra devam ederim belki kaldıgım yerden .

 

 

Dubaide kimyager kuzenlerimizin yanına gittik. esimin dayısı ve yengemizde oradaydı . Tam aile senliği oldu bizim için . Ela "dayuuu" demeyi pekiştirip "yinge" demeyi ögrendi:)) Birde Onur hayranlıgı vardı ki sormayın. "Onunnn !!! " asagı Onur yukarı , hep peşinde dolastı. Zeynep'e de abla abla hitabetiyle herkesin gönlünü kazandı. Komsu kızı Egesu ile yakınen ilişki kurmaya calıssa da , Egesu Ela'yı çok kıskandıgından pek barıscıl davranmadı , ama hergün gelmeyi de ihmal etmedi ( Onur ve Zenepin ilgisinin Elada olmasını kıskandı sanırsam)

 

Dubai gercektende koy parayı cebine yap alışverişini şeklinde bir şehir. Ela için ufak tefek alışveriş yaptım tabi. Magazalarada bakınırken hep onu düşünerek dolastım. Annelik içgüdüsü , artık kafa baska türlü calısmıyor. Kendime yaptıgım kıyak ise çok uzun zamandır istediğim ama bir türlü denk getirmediğim Teva sandaletlerime kavusmak oldu. Pek mesudum be blog. Ayrıca Tevaları görünce oracıkta bıraktıgım, New Balance ayakkabıların TR de 2 katı oldugunu görünce bir pişmanlıkta sarmıyor içimi degil hani. Böyle durumlarda hep KV nin " Gözün karnı yok ki doyurasın" lafı geliyor aklıma. Neyse,next time diyelim artık olursa..

Onun dısında Dubai öyle fazla da tarihi turistik bir yer degil . Gökdelenler falan fişman , güzeller ama Japonya'dan sonra öyle çookkta etkilenmedim ben. Benim için en egzantrik gün çöl safarisine çıktıgım gündü . Ela'da geldi , kumların içinde yüzdü resmen , gece eve döndüğümüzde bezinden bile kum cıkıyordu misal. Güzel ve her zaman hatırlanacak bir gün oldu benim için. (Tabiki hepimiz için )

Posted by Picasa

Hava sıcaktı. Sandalet-tshirt ikilisi ile dolastık gündüzleri, aksamları kapsonlu sweatler yetti . Xmas dolayısıyle alışveriş merkezleri, cafe ve restoranlar ısıl ısıldı, gözümüz gönlümüz açıldı . İyte nin daglarından sonra peekkkk iyi geldi.

Ayrıca bu gezi Eloşumuzla yaptıgımız ilk yurtdısı deneyimimiz olarakta tarihe gecti..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bosver gidilmis heryer insan hayatina bir arti bence Hayatcim,

operim kum guzelini :) tam afet oldu yahu saclar maclar bisiler :))

Deli Anne dedi ki...

ohhh yarasın arkadaşım.. kışın ortasında sandaletle gezmek gibisi var mı.. kuzucuğa da yaramış besbelli.. ve ayrıca dubai burdan ucuz öyle mi aklımızda olsun..

YesiM dedi ki...

Oh ne guzel olmus, kuzucukla daha cok tatillere gidin insallah, buraya da gelin hatta :) Elosumun kumlar ustundeki fotografina da bayildim ayrica, pek havali :)

kuzunun annesi dedi ki...

Sagol Kirazcım , aynen +1 yazdık görülen memleket hanesine:)

Valla ben memur haliyetimle bile uygun buldum Deli-annem. Aslında artık Tr nn cok pahalı oldugunu düşünmeye basladım.Elektronik, ayakkabılar, oyuncak daha uygun. Helede Ocak sonuna dogru giyimde de büyük indirimler oluyormus. Tabi ben bu sisko hallerime bişey bulamadım :((((((

Yesimcim tesekkür ederiz , sizden sonra bizde yaptık bir kaçamak:)

zeynep dedi ki...

Geldiniz ne iyi ettiniz, bir daha bekliyoruz insallah. Elosu opuyoruz Onunnn ve ben:)