12.07.2010

18 aya dogru

Elok Sözlüğü

Anne – Anno- Annanno : Anne
Beybi - bebek
Baba - baba
Havva – köpek
Miyaaa – miyav
Çi- çiçek
Bu – bu
Baba del – baba gel
Abi – abi
Abla – abla
Baba neeede
Mama
Meme
Alo
Dede
Al
Ver

Şimdi bunları net olarak , bir sürüde Eloca kelimelerle sürekli konusuyorsun. Herseyi anlıyorsun . Anne - baba diye gelip gelip sarılıyorsun. Gece 4-5 gibi uyanıp süt için mızırdanıp , biberon eline tutusturlana kadar ortalıgı yıkıyorsun . Cok cesaretlisin . Suyu , denizi çok seviyorsun . havuza kendini öyle atıveriyorsun :)yandaki komsunun kızına , mahalle arkadsın Egeye bayılıyorsun . Cocukları cok seviyor nerede görürsen peşlerine takılıyorsun. Sosyalsin . Çiş deyip klozete oturuyorsun, büyüklerim wc sinin sifonunu cekiyorsun. Evin tüm cekmeceleri emrine amade. Elo The Explorer desem yeridir. Haftaya tam 1.5 yasında oluyorsun.

Yarın büyük gün , yavrumla tam 7 hafta ayrı kalacagız. Birde carsamba gidecegimi sanıyordum , annem bugün telefonda ayınca beni sok oldum . Daha hiçbirseyim hazır degil. Onuda gec Elayı bırakmayada hazır degilim . Carsamba kontrolünü yaptırıp öyle ugurlayacaklardı beni güya , öyle kuruyodum kafamda. Cok burugum . Cok özleyecegim. Şimdiden hüzün çöktü içime .

2 yorum:

Berna dedi ki...

sen boyle yazinca benimde icin bir kotu oldu; ayrilmak cok zor. ben kizlar uyuyunca bile ozluyorum bazen; tabi gecenin bir yarisi uyandiklarinda sinirleniyorum o ayri :P...

En azindan kisa bir sure ve eminim cabucak gecicek. simdiden iyi yolculuklar...

Anne Duru dedi ki...

Hayat
simdiden yolun acik olsun ve biran once kavus kuzuna
ay sonunda birkac gun Istanbul'a gitmem gerekecek,simdiden dusunur oldum ayriligi
Allah yardimcin olsun
sevgiler