27.10.2009

Kutlu İzmir Buluşması


Sekil 1.A - Eloş hanım Tunini elindekilere saldırı halinde
Arca bey türlü sevimlilikler peşinde

Nisan ayından beri önce Ankara sonra İstanbullu blogger arkadaslarımla buluşup, tanışıp bebekleri kaynaştıran ben bir türlü İzmir için bir buluşma organize edememiştim . Haziran ayı geldi mi İzmirde hayat yazlık ziyaretleri, tatil planları vs. koşuşturmaları içinde geçer ve pek birşey planlanamaz . Netekim hakkatende öyle oldu ve agustos basından beri yazısıp ortak bir tarih belirlemeye çalışan 6 anneden ancak 3 ü , oda 3 ay sonra biraraya gelebildik .

Aylarca bloglarını okuyup, arada sırada yorumlaşıp, bazende özelden mailleşip kontak kurmuş olduğumuzdan olsa gerek , yine ve tam da tahmin ettiğim gibi birbirini hiç yabancılamayan, uzun zamandan beri görüşen arkadaşlar gibiydik . Ediyoruzda aslında:) Bebekleri canlı ve heyecanlı görmekte güzel tabiki . Bebekler şimdilik çok birbirlerinin farkında değiller . Uykudan kalkıp geldiklerinden Ela ve Arca başta biraz suratsızdılar ama sonradan açıldılar. Tuniş ise büyük ağabeyleri olarak tıpır tıpır yürüdüğünden daha free takıldı haliyle, çevreyle epeyce ilgilendi, oyun alanında oynadı , kendi güzelce oyalayabilen bir bebek gibi. Çokta sevimli:)

Arcayı ise daha tombik bekliyordum , maşallah ona bu ay kilo alımı azaldığından ve boyu uzadığından normal ölçülere dönemeye başlamış küçük yakışıklı. Bıdır bıdır sürekli birşeyler anlatıyor sanki, erken konuşacak gibi .

Hülyacım ve Yelizciğimi ise pozitif , canlı ve güleryüzlü buldum , daha farklı olmalarını da beklemiyordum. Bebeklerin beslenme aralarında iki lafın belini kırmaya çalıştık olduğu kadar tabi , neyseki çocuklar uslu durdular , annelerini üzmediler .

Buluşma yerimiz İnciraltı Turkuaz idi . Acık hava olması , oturdugumuz yerin hemen yanındaki minik tren , yine cok yakınındaki çocuk oyun alanları, şişme oyuncak ve trambolinler çocuklu aileler için güzel bir alternatif oluşturmuş bence. Şimdilik biz sadece bebek salıncagından yararlandık ama önümüzdeki yaza doğru oradaki pek çok oyun alanından yaralanabiliriz diye düşünüyorum . Turkuazın kapalı kışlık mekanını ise ben şahsen sevmiyorum, biraz basık ve karanlık geliyor. Neyse...

Günümüz güzel geçti , ama bebeklerin uyku saatleri , yapılacak işler yüzünden akşama doğru ayrıldık ve en kısa zamanda buluşmak üzere sözleştik .

Yaşasın blog anneleri, blog dostlukları :)



Şekil 1.B
Salıncagın koruma olayını çözmüş Tuniye dikkat
***

8 yorum:

yeliz dedi ki...

güzeldi yaa hakketten haftaya mutlaka sendeyiz:)

kuzunun annesi dedi ki...

Bekleriz efem :)))

Yelish dedi ki...

Guzel bir gun gecirmissiniz :)

haha Tuna o salincagi soker ve yeniden yaparr ;)

Unknown dedi ki...

gerçekten çok güzel bir gün geçirmişsiniz...resimlerden de belli....

a.y. dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
a.y. dedi ki...

Hayat'cım kilo vermişsin galiba değil mi? Çok hoş görünüyorsun:)

kuzunun annesi dedi ki...

Ah be güzelim nerdeee, kilolar cok yavas gidiyor. daha hedefe 10 var :))

Yelizcim Esracım , güzeldi hakkaten .

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

ev ortamında birbirimizi daha çok görmek umuduyla:))