21.10.2009

Güüünaayyddıınnnn

***
Sesimin enerjikliği sizede yansıdı değil mi? Günaydın hepinize , güzel bir gün sizin, bizim olsun :))

Bakmayın öyle enerjik olduğuma , sanmayın ki bizim kuzuda Aras kardeşi gibi sabahlara dek deliksiz uykular çekti, anneyi dinlendirdi biraz. Tam tersine , bizim kutlu gece uyanmalarımız son hızla devam ediyor.Mızmızlığımız da safhada. Anladım ki Eloş diş çıkarma olayını hep böyle sorunlu atlatacak.Burundan sümükler , poplardan pişikler eksik olmadan . Olsun , napalım , fazla uzatmadan dişlerimiz gelsin de hayırlısıyla.

Teknoloji ve fotolar bir tülü biraraya gelemiyor . Resim eklemek ofiste mümkün degil. Desk-tpta sd girecek zımbırtı yok, fotograf makinasının baglantı kabloları kimbilir nerde ? Evde ise tam tersi , lap tp iyi lakin baglantı insanı canından bezdirecek kadar yavaş. Böyle olunca yazılarım resimsiz, sizler bensiz kalıyorsunuz. Resimsiz yazı ekleyemez oldum , neyleyim .

Ctesi aylardır merakla beklediğimiz İzmirli blogger buluşmasını bekliyorum heyecanla . Umarım bu kez bir aksilik çıkmaz ve görüşebiliriz. Eloşumun yeni arkadaşları olacak, ne güzel , umarım mızmızlık yapmaz .

Bu arada 9. aya kontrolünden geçmiş veya olacak arkadaşlara bir sorum var? 9. ayda kan testi ve benzeri testler rutin olarak yapılıyor mu ? İzmirli anneler mail grubunda da tartışılıyordu, oradan esinlendim . Bu ay yine sağlık ocağında yaptırırım diyordum kontrolümü ama acaba hastaneye mi gitmeli?

Bir diger soru ise şu olacak: Ela 6. aydan beri ceğrek le baslayıp yarıma ulasan yumurta sarısına alerjik reaksiyon göstermemişti. Artık yavaştan tam sarıya geçtiğimizde vücudunda ufak kabarcıklar gördüm . Birkac gün izledim yumurta yemeyince söndüler sanki. Hiç böyle bir şey başına gelen var mı ? Yani başlangıcta alerjisi olmayan birşeye sonradan alerji geliştirmek gibi.
***

2 yorum:

anneCan dedi ki...

nispet yapıyormuş gibi olmasın ama ;)) biz dün gecede sabaha kadar deliksiz uyuduk,bugün de evdeyim değmeyin keyfimize..Buradan size bol uykular gönderiyoruz bu gece için.Şu dişler bir an önce çıksın..

Aras yumurtaya yeni başladı sayılır azar azar arttırıyoruz, onda da miktar artınca kırmızı kabarcıklar oluştu ama bir süre sonra geçti,doktorumuza sorduk bir kaç gün vermeyin sonra tekrar deneyin,ya da 1 gün verin 1 gün vermeyin,miktar fazla gelmiş olabilir şu an için dedi.

kuzunun annesi dedi ki...

Yok canım ne nispeti, sevinirim adına, ne güzel. Masallah tekrar Arascıga , hep böyle olsun inşallah