11.07.2009

Danalar girmiş bostana

Hani bir ara bizim balkonumsu terasımsı yerin önündeki bahceden bahsetmiştim . Gec ekildiği için pek fazla cesit ekememiştik . Domates salatalık ve biberde karar kılmıstık. İşte o bahce bu hafta içinde ilk ürünlerini verdi . Bizde çıtır çıtır yiyoruz salatalıklarımızı.



Biberler ve domatlardan tık yok daha , e bizde haftaya tatile cıkacagız .Bu gidişle onları komsulara bırakmıs olacagız . Ben pek anlamam bu işlerden ama tadınıda aldık bir kere , seneye daha vakitlice yapar ekim dikimi , daha fazla yararlanırız bahcenin olanaklarından artık .

Dısarda korkunc bir sıcak var bugün , kapıyı bacayı kapattık , klimalarla evimizde şenleniyoruz. Aksam 5 ten sonra denize dogru uzarmıyızki:)))

Ve günün bomba haberi Çitosumun Gazide ögr. görevlisi olarak baslayacagı haberini almaktı . Öyle mutluyumki anlatamam . Son zamanlarda hiç bukadar sevinmemiştim heralde. Can arkadaşım benim , sana yeni kariyerinde bol şans ve mutluluk dilerim. Aramıza hoşgeldin ( Okuduğunu biliyorum:)) )

İşte böyle , ben yavaştan kaçar çıtır salatalıklarla nar ekşili yaz salatası yapar , pilav ve köfteyle lup lup mideye indiririm . Koca çıldır vaziyette , açımmm diye inlemekte , başıma köse yazarı mı kesildin diye vır vır etmekte :)))

Güzel h.sonları hepinize.

3 yorum:

yeliz dedi ki...

yaaa evet çok sıcakkkk. biz de arcanın odasındaydık bütün gün. hazzetmiyorum ama klima da olmasa kavrulacak minikler

Unknown dedi ki...

Sıcak, hem de ne fena. Fakat domatların olması için sıcak gerek :) Bakarsın siz gitmeden süpriz yapar, kızarıverirler sıcaktan :) Çıtır salatalıklarla yapılmış nar ekşili yaz salatasının yanında lüp lüp yersiniz afiyetle.

Özendim valla, hem haftaya tatile gidilecek olmasına, hem sebze yetiştirilebilmenize, hem de akşamüstü deniz keyfine. Allah nazarlardan saklasın:)

Ozguranne dedi ki...

Evet koca bey, başyazarımız o bisimmmm:))))