14.04.2009

ŞŞŞTTT

Şşşst ben Eloş .

Biliyorum merak ediyorsunuz ama annem bugünlerde pek tembel , hiç yazası gelmiyormuş . O yüzden bugünlük devir teslimi ben alayım dedim , yoksa onun birsey yazacagı yok .

Günler hızla geciyor , ben anneme "anni aguuu " yapıyorum , kadıncagız mest oluyor valla . Bende aklıma estikce sıkıştırıyorum aguların guguların arasına nnee, anni... gibi kelimeleri , napiim sevinsin bari azıcık garibim.
Gecen cuma annem ve babam beni Urlaya götürdüler , verem asısı birtek orada oluyormus , ben her zamanki gibi cok cesurdum tabi , iğne azcık acıttı , o an biraz agladım ama hemen sustum . Yiğitliğe kaka sürdüremeyiz :)))

H.sonu sabah annemler güzel bir kahvaltı yaptılar , bende onların yanında pusetimde takıldım biraz , sonra hava güzel diye yürüyerek köye inmeye karar verdiler. Benide babam kanguruma attı , babam yürürken kucagında uyumuşum , içim geçmiş azıcık . Napayım , babamı da cok seviyorum , onun kokusuylada rahat bir uyku cekebiliyorum ben . Evde hemen ayıldım , annecik beni besledi. Bu arada benim oyuncak ve puset sponsorum Ati abi ve annesi aradı , Alacatıya gidelim diye . Zaten bu annem dünden razı pazar olsun hatun gezsin alışveriş yapsın bayılıyor, babamda uyumlu allahtan hiç itiraz etmedi . Gerci bende memnunum hayatımdan , cünkü hafta içi genellikle evde oldugumuzdan , dısarı cıkmak banada iyi geliyor , pusetten slingten kafamı uzatıp meraklı meraklı cevremi gözetliyorum , hersey cok karısık , herseyi ezberlemeye calısmak ne kadar zor . Şimdilik nesneler degişik geliyor , belki sonra alışırım . Etrafı gözlemlemek güzelde insan cabuk yoruluyor canım . Bereket annem biberon için evdeyken süt sagmıs , slingteyken basladım aglamaya , ama napiim annem baska dilden anlamıyorki . Neyse aglayınca verdi bari biraz süt , sonra içim gecmiş kestirmişim epey bi. Farkında degilim evde buldum kendimi.

Pazar günüde pusetle kampüste yürüyüş yaptık ailecek , Karapınara gittik balık aldık , annem evde pişirdi fırında , bir güzel lüplettiler . Ben annemler her balık yiyişinde arıza cıkarıyorumki benimde evde oldugumu unutmasınlar , aglıyorum , zırlıyorum , bir balık keyfi yaptırmıyorum annemle babama :)) Napayım hosuma gidiyor . Hehehheh... Hem böyle yapıyorum hemde omega 3 leri götürüyorum çaktırmadan . Afferim anneye.

Bu arada bizimkiler bana güneş gözlüğü ve şapkası aldılar . Artık onları takıp öyle cıkıyoruz dısarı . Babam cok güldü bana bu kıyafetlerle , hemen resimlerimi cekti , annemse cok cool göründüğümü söyledi . Ama oda cok güldü . Sinir olsamda bunlara , caktırmadım . Şimdi onlarıda fazla kızdırmamalı . Biri eve yemek getiriyor , diğeride beni besliyor . Napalım artık idare edecegiz , bir süre daha saklabanları olacagız bunların artık.

H.sonu Ankaraya gidecegiz hem , orda anneannemle dedemin yanına . İlk kez dayılarımla kuzenlerimle hatta annemin anneannesiyle tanısacagım . Cok heyecanlıyım cookkk .

Bu arada hafta sonu annem Alacatıda beni slingle gezdirdi , rahat kullanımı oldugunu ama uzun süre tasıyınca omzunu agrıttıgını söyledi . ( Ama 3 saate yakın dolastılar nerdeyse ) Ama sevmiş slingi, kangurudan daha cok . O yüzden kanguruyu babama verecekmiş slingi kendisi kullanacakmış , öyle dedi, bilginize .

4 yorum:

Tuğçe dedi ki...

Ah canım Ela kuzum benim, yerim seni ben...Uykucu minnoş senii...Sling konusunda annene katılıyorum galiba, ilk hedefim bir tane edinmek bir an önce...Keyfinin yerinde olduğuna çok sevindim.Annene bir ara sor bakalım bu 3.aydaki verem aşısı ateş yapmış mı? Bir dee senin Dr. rota virüsü aşısından neyn bahsetmiş mii?
Haa, bir de anneciğine teessüflerimi iletiver.Bebek güneş gözlüğü, şapkası satıyoruz, ithal. Neden bizden almamış?:( İndirimin kralını da yapardık sizee :) Üzüldüm şimdi...Neyse Urla sıcak, önümüz yaz belki Baby Banz de alır annen sana renk renk...
Tam İzmir kızı olucan Elacm be, canım tontişim benim...Balık iyidir balık! Afiyet olsun...
Öptüm seni çok...Anneni de!

kuzunun annesi dedi ki...

Ay ayy Tugce hiç etme lütfen..Yaa insan söyle sitesinde tanıtır dimi biraz , söyle yapıyoruz , böyle yapıyoruz , su özellikteki ürünleri satıyoruz diye . Ay üsüldüm şimdi valla , mothercare e geri mi versek ?:)))
Bu arada hakkaten gg. de falan dükkanınız yokmu sizin , cok güzelmiş Baby Banz ürünleri, hiçbir fikrim yoktu valla , sen yazınca söyle bir bakıverdim , ne güzel sapları öyle , yumusak acıtmayan cinsten ..Neyse bakayım bi , alırlarsa geriye size basvururz artık . babası begendi o gün alıverdi napayım :)))
Rota virüsden bahsetmediler . Ateş hiç olmadı önceki asımızdada bundada . Bol uyku yaptı . Tüm ögleden sonrasını uyuyarak gecirdi, aksama bomba gibiydi valla .
Demek Durunun gözlüğü babasının gözlüklerindendi ha ? Şirine ...

Adsız dedi ki...

ayy o ilk memlekete gitme, akrabalarla tanısma faslını ben de cok merakla bekliyorum.
eminim gozluklerle filan cok tatli olmustur Elos, fotograf isteriz :)

Ozguranne dedi ki...

Hhahahahaha sÜpersiniz siz ana kız. Bayılıyorum size cool anne, cool kız. Ay yerim o gözlüklü halini. Kuzucum iyi ki yazmışsın. Ben de mothercare baktıydım şapka gözlük ama içime sinmediydi. Hemen Tuğçelerden bakalım. Peki kardeşler bacılar slingi nerden aldınız, biz beceremedik kanguru işini bi türlü...