7.04.2009

Sling mi Kanguru mu?

Kimimizde zaten varlar , kimimiz zaten kullanıyoruz ,kimimiz almadık almayı düşünüyoruz , en çok hangisiyle rahat ediyoruz ?? Öneriler ve yorumlarınızı bekliyoruz ...

8 yorum:

havvanur dedi ki...

sling için hiç bi fikrim yok. kanguru çok rahat kısa mesafeler için uzun mesafede beli kopuyor insanın gerçi bz 6 aylıgız:))bnm favorim puset hem yatak hem koltuk hem mama sandalyesi oluyor çok amaçlı kanguruda9 kğ sonrası kullanılmıyor yazıyordu talimatta çocukta bıkıyor gibi alacagın yerde hepsinden bi deneme yapmalısın bence sevgiler arkadaşım

Adsız dedi ki...

biz daha o safhaya gelemedik ama, doktorum ilk 6 ay hicbisey demisti.
opucukler.

İlknur dedi ki...

senin kuzu da biraz tombulgillerden olduğu için aslında hiçbiri :) Olabildiğince pusetine alıştırmaya çalış becerebilirsen. Bizimki 5.5 aylık oldu ve 8.5 kiloyu devirdi. İnan evin içinde bile taşınmıyor insanın beli kopuyor. Bir de kucağın tadını aldı mı puseti hiç istemiyorlar.

Slingler çok hoş, evde bile dikmek mümkün, bir çok site var anlatan. kangurular ise 13 kiloya kadar diyor ama o kilodaki bir çocuk kucakta sırtta nasıl taşınır benim aklım pek almıyor.

Anne Duru dedi ki...

ben pazar günü itibarıyle kangurusu olanlar sınıfına girdim...çook ama çok mutlu kızım içinde...bütün Kalamış'ı etrafını seyrederek ve hatta sonrasında uyuyarak geçirdi...ben çok rahat ettim şiddetle tavsiye ederim:)

Tuğçe dedi ki...

Aaa...Bu kadar mı olur!
Madalyoon? :P
Senin yorumlarını da merakla okuyacağımdır!
Öptük sizi çok!

kuzunun annesi dedi ki...

Benim yorumlarım mı ? :))) Valla bende 3 üde var .Elbette en rahatı puset . Pusetle dolasabildiğimiz heryerde mutluyuz. Etrafıda segretmeyi seviyor yavrucuk . Ama pusetin inip cıkamayacagı yerlerde diger 2 opsiyonu degerlendirmek gerekiyor.
Slingi 1 kez evde tecrübe ettim , kanguruyu dısarda . Su an için kanguru önde gidiyor sanki . Gerci tek basına takıp cıkarmak zor geldi. Ama slingide kullanmayı ögrenecegim , biraz daha büyümesini bekliyorum . Sling daha hip görünüyor o kesin :))Ama koca nefret etti:)))
Bu arada Kirazın dr.una " ŞAŞIRDIM " diyebiliyorum sadece. 6 aylıktan sonra neyleyim kanguruyu slingi , cocuk ayaklanacak nerdeyse ...

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

6 aydan sonra 15 dakika kucakta taşıyabilene bravo. tuna'yı en son 7 aylık falandı bakkala slingte götürdüğümde okkalı bi yemin ettiydim. o gün bu gün slingimi kaldırdım. amaaaa 6.aya kadar hakkaten cok rahat tasiniyorlar slingle. techizati da az oldugundan hoop diye cikarip takabiliyorsun. tavsiye ederim. haa erkekler. onlara pek light geliyo sling ama yıllar önce o devrin babaları da kanguruya da burun kıvırmıştı şimdi kullanıyorlar sonucta.

Adsız dedi ki...

kesinlikle sling tek geçerim:D