16.04.2009

Kısa Bir Ara

Kısa bir ara

Ctesi Ankaraya gidiyoruz , gün sayıyorum günlerdir , hem benim için büyük değişiklik hemde evdeki hayranlarımız haricinde benim canım arkadaslarım Çiğdemcim,Bedom,Meltem , Gültekininkiler falan derken , acaba 7-8 gün yetecek mi herkeslerle vakit gecirip hasretler gidermeye . Bide blog buluşması gercekelştirmek istiyoruz , Nille Özlemi görmek istiyoruz ama nasıl olacak bilemiyorum. İşin kötüsü Salı- ctesi arası babamız Malatya’da olacak , bu da araba yok planlar sıkısacak demek . Bide arada sac- bas kuaför işlerine bakım calısmalarına giresim var hazır anneannenin yanındayken . Of offf biraz daha zamanımız olsaydı keşke . Rush rush…

En büyük salaklıgım 15 senedir ehliyet sahibi olup üstelik evlendiğimizden beri araba sahibide olup yinede halen araba kullanamıyor olmak . Halbuki ne rahat edecektik Eloşumla , baba gitse bile kendimizde bazı işlerimizi halledebilirdik . Şimdi babaya çok bağımlıyız . Bu yaz kesin halletmeli bu işi . Olmayacak böyle.

Ankara planı olunca 3 aylık kontrolede biraz erken gitmek istedik . Boy 59 cm , dogdugundan beri 12 cm . arttı ki normali yakaladı ama kilo felaket.Birkacgündür küp gibi oldun kızım diye dalgamı geciyordum zaten - yanılmamısım. 6.900 gr., yani tam 7 aylık oldugunda haftaya rahat 7 kiloyu bulacagız . 4.5 aylık bebek kilosu imiş bu . Artık emzirme aralarını acmak gerektiğini söyledi dr. Bakalım nasıl olacak 2 gündür ugrasıyorum güya ama hala 2 saatte bir istiyor gibi . Özgürcüm 4 saatten bahsederken ben 2.5 u bile beceremedim düzenli hala . Bakalım nasıl olacak şimdi birde Ankarada yeni düzeni nasıl uygularız , timing de ters oldu . Neyse bakcezzzz..
Onun dısında iyiyiz , bir sorunumuz yok , dıpçık gibiyiz . Benimde kilo vermem durdu , ana- kız tombiş tombiş takılıyoruz valla . Babamızda öyle . Baskül ailesi tadındayız , hadi hayırlısı . Yürüyüşler yetmiyo henüz . Evde ki muffin denemeleride hemen yaramıs bize ( 10 günde 3 kez ) , hiç affı yok .

Bu arada benim gecen gün süt kanalımın biri tıkandı .. Ay sormayın bir panik bir panik . Sag tarafta bir agrı bir şişlik . Hah dedim Ankara öncesi bi bu eksikti . Sıcak havlular koydum , pompa falan , gecici rahatlar gibi olsada acılmadı biliyorum . Neyse yattık mecburen , ay yatamıyorum sagıma o derece . Gecenin bir yarısı taktım kafaya uyuyamam .İndim asagıya , gugılladım falan , bu arada jel packler vardı bizde mikroda ısıtıp koyuyorsun , bir ara sıcak su torbası gibi Eloşun karnına koyuyodum . Neyse onu ısıttım koydum agrılı bölgeye , rahatlatmıs yine demekki . Bi süre sonra pompayı aldım tekrar , baktım yine az geliyor . Ufff yaaa.. Nerden cıktı basıma bu derken elimle kol altından gögüs ucuna dogru bastırarak masaj yapmaya basladım , bir süre sonra fıskiyeden cıkan su gibi süt fıskırmaya basladı . Yaşasınnn… Off ne stresti be , neyseki ucuz atlattık . Gecenin 4 ünde zafer kazanmış bir edayla yatağıma dönüp , mışıl mışıl uyudum .

Bu arada blog arkadaşım Tuğçenin eşinin firması baby banz marka güneş gözlükleri ve uv korumalı şapkalar ithal etmişler . Biz niyeti bozduk , aslında alacagız galiba . Gecen hafta aldıgım gözlüğü geri verebilirim umarım mothercare’e . Bunların sapları ayarlanabilir ve yumusak oldugundan cok kafama yattı . Daha rahat kullanabilir sanırım . Tugce kendi bloguna link koymaya cekindiğinden , ben burada yazıcam valla , umarım kızmazsın Tugce .Sormadan etmeden yazıyorum ama. Mutlak göz atın arkadaslar :

www.babybanzturkey.com

Yakında Ankaradan haberlerle görüşmek üzere.
Ha bu arada resim yükleyemedim yine blogger bana azizlik yaptıgı için . Oda en kısa zamanda diyelim artık .

3 yorum:

Ozguranne dedi ki...

İyi yolculuklar, iyi eğlenceler. Ne güzel yahu. Pek özendim. Buluşun,, fotoları koyun, kızları tanıştırın. Çok sevgiler. Link için teşekkürlerr..

Adsız dedi ki...

coook ucuz atlatmissin, insallah benimki de oyle bi açılıverir hayatcım yaa,
sana masaja mı gelsem ne :)
Tanrım yasatmasin sana da bir daha.
iyi yolculuklar, iyi tatiller, özleme ve Nile opucukler

Özlem dedi ki...

Heyecanla bekliyoruz.Gelince aramayı unutmayın...:)Özgür, Kiraz siz de gelsenize :)