2.04.2009

Kavrıyoruz :)

Yaşasınnn.

Sabah puset turumuzu yapmaya hazırlanırken biraz süsleyip püslemiştim Elayı. Sacına da ufacık bir toka iliştirmiştim . Evdeyiz , bebiş kucakta ,bir baktım toka yok . Allah allah , nerde bu toka deyip sagına soluna bakarken ne göreyim . Bizimki elinde tutuyor:)))Tabiki daha önceleri , benim parmagımı tutması , banyo yaparken filesinin kenarlarından güç alması vardı ama ilk kez bir nesneyi bagımsız olarak alıp düşürmeden ben elinden alıncaya dek tuttu . Buda bizim için önemli miyadlardan biri oldu :)))

Artık daha dikkatli olmalı . Eline tokayı alan , agzınada götürebilir . Basımıza dert acılabilir .

Bugün gene pek azgınız , yerimizde duramıyoruz , yaygara yaygara .. Uyumadıgı gibi banada hiçbirsey yaptırmıyor . Birkacgündür eldivenlerini cıkardım , eller agızdan cıkmak bilmiyor , çopudu çopudu ellerini emiyor . Pusetinin içinden , yada emzzirme yastıgında yarı yatay otururken sürekli belini kaldırmaya calısıyor , başa zaten hakimiz . Valla bu kız çabuk büyümek istiyor .

6 yorum:

Ozguranne dedi ki...

Amanın tokası da mı varmış kuzunun. Bizim saçlar çok döküldü, pek tokalık bişi kalmadı.
O cukkada cukkada el emme sesi bizde de var, çok komiğime gidiyor.
Öperim ben sizi.

Adsız dedi ki...

cabuk buyumesinler, sindire sindire buyusunler.
insan uzuluyor kaciriyor bu anlari diye
aferim ela kuzuya :)

Unknown dedi ki...

canım benim..zaman ne kadra hızla ilerliyor...her anını fotolayın....

kuzunun annesi dedi ki...

Bizde henüz dökülme yok Özgürcüm . Bende merak ediyorum , varmıdır acaba sacı dökülmeyen.

Bencede cabuk büyümesinler Kiraz . Bir yandan gururda duyuyor insan tabi gösterdiği her gelişmede ama zamanında olması daha iyi tabi . Ben yinede Eloşun erken emekleyecegini , erken oturacağını tahmin ediyorum . Kucaktaykende sürekli ayaklarda bir hareker , bir tekmeleme ...

kuzunun annesi dedi ki...

Mümkün oldugunca fotolamaya calısyorum Esracım

senem dedi ki...

Bu günler de öyle hızlı büyüyorlar ki, insan hergün yeni bir şey yapabildiklerini izliyor hayretle. Mesela bizimki şimdi 7.5 aylık, daha geçen hafta emekleme pozisyonu alıyor ama ilerleyemiyordu, sonra nasıl oldu anlamadık bir de baktık ki pata pata ilerliyor. çok zevkli çok... tadını çıkartmak lazım. öptük kuzuyu :)