24.04.2009

Ela Nil Buluşması



Ankaradayız hala baba evinde . Günler inanılmaz bir tempo içinde geciyor , misafirlerimiz gelip gidiyor, sevenlerimiz Eloşla tanısıyor . Bir bayram havası . P.tesi dönme niyetindeyiz , babamızın toplantısı bitsin hele bir .

Geçtiğimiz pazartesi sevgili blog arkadaşım Özlem ve kızı Nil bizi evlerinde ağırladılar . Özlemciğimde yazmış gerçi ama bende birkac satır yazmadan duramadım . Hem heyecanlı , hem keyifli bir buluşma oldu .Kızlar cok uyumluydu bir kere , hatta o kadar uyumlulardı ki birara dısarıya cıkıp yakındaki AVM de tur bile attık , anneciklerin yemek yemelerine de fırsat verdiler. Keşke mesafeler uzak olmasa . Yinede fırsatları degerlendirip görüşebilmek güzel. Bloglar güzel dostluklara vesile olabiliyormuş gerçektende. En kısa zamanda İstanbuldaki annelerinde toplanacağına eminiz . Sanırım orayada bir Özlem gerekiyor , kendisi bu konularda çok girişken cünkü . Ayrıca cok yakın ve sıcak , hamilelikten beri yazıstıgımız için de hiç yabancılık cekmedik birbirimize . Zaten konuşacak konumuz çoktu , elbette bebekler başta olmak üzere . Güzel bir gün gecirdik , buradan bir kez daha tesekkür ediyoruz hersey için .

Bu arada üstteki resim buluşmadan bir kare olarak sizlere gelsin , Nil hanımda ilk kez blog alemine tanıştırmış olsun kendisini :))
Ankara gündemine bir sonraki postumda devam edecegim .

4 yorum:

Ozlem dedi ki...

Biz teşekkür ederiz:)Ben işi büyüttüm valla:) Yakın gelecekte planlarımın arasında ortada bir yerlerlerde istanbul ve izmir grubu ile buluşma var:)İnsallah gerçekleştirebiliriz:)
Yine görüşeceğiz kuzunun annesi:) Keyifli bir gündü.

Unknown dedi ki...

ne kadar güzel.....

Adsız dedi ki...

çok guzel olmuş, darısı istanbulun başına :)
Nilcigimi bu acidan tam goremiyorum malesef eminim o da cok buyumus cok cok tatlilasmistir.
ama Eloş inanılmaz buyumus, cok cok tatli yaaa
maşallah maşallah.. opulesi, ısırılası...

kuzunun annesi dedi ki...

Annesinden bu kadarcık izin alabildik Kirazcım.
Eminim toplaşırsınız yakında .