21.11.2013

YENİ EV YENİ ÇEVRE

Elim bloga gitmez oldu ama aslında bizim için mühim degişikler vardı bu ara.

Kampüs lojmanlarında ki evimiz ki Elanın dogup il 5 yılını gecirdiği evden süremizin dolması nedeniyle gectiğimiz günlerde ayrıldık.

Şimdi Urla merkeze 1-2 km uzaklıkta nispeten sehrin kalabalıgından uzak ama Elanın okuluna ve merkeze cok cok daha yaklastık.

Müstakil bir evde kendi atımızı kosturmaya epeyce alısmısız ki , ilk günler aman asagıya ses gitmesin , aman banyoda mühim seyler konusmayalım, fazla yüksek sesle konusmayalım gibi yeni davranıs sekilleri geliştirmeye basladık :)) Apartman duvarları oldukca ince , banyodayken ise asagı ve yukarı katın banyosunda neler döndüğünü canlı yayınla duyabiliyorsunuz:)))

Böyle sıkıntıları olsa da evin merkezi kalorifer sisteminin olması ( Urla'da pek az evde bulunur ) ve apartmanımızda Ela'ya yakın yasta pek cok cocugun oturması, evimizin balkonunun cocuk parkına bakıyor olması ve sitede bolca cocuk bulunması gibi bizim için fazlasıyla artı deger tasıyan özellikleriyle , fazlasıyla memnun edici görünüyor . 3 kata yayılmaktan tek kata düşmek , temizlik vs içinde kolaylık saglayabilecek gibi.
 Şimdilerde yeni evin eksiklerini gidermece ve apartman hayatına uyum saglama sürecindeyiz , degişimden mutlu ve umutluyuz da .

Son durumlar raporu stop. Derse kaçar stop:))


2 yorum:

Sedef Erhan dedi ki...

ela için çevresinde çocuklar olması harika olacaktır, huzurlu yaşamanızı dilerim yeni düzeninizde.

bende beklerim, sevgilerimle

Unknown dedi ki...

Merhaba, sizinle anne adayları için oluşturduğumuz Türkiye'de bir ilk olan uygulamamızı paylaşmak istedik.

Gebelik Takvimi isimli Facebook uygulaması ile hafta hafta gebelik takibini anne adayları her hafta Facebook profillerine gelen uyarı ile takip edebiliyorlar.

Anne adayı hangi haftada ise o haftanın anne ve bebekteki degisiklikleri ayrıntılı olarak resimler ve video görüntüleriyle birlikte sunuluyor.

Sizinde bu ücretsiz uygulamamızı inceleyerek anne adaylarını bilgilendirebileceginizi düşündük.

Gebelik Takvimi Facebook uygulama linki: https://www.facebook.com/gebelikveannelik/app_357644351038582

Görüş, öneri ve eleştirileriniz için şimdiden teşekkürler.