7.09.2012

Yaygan çanta alar mısın ?

Evet evet aynen bunu söyledi dün bana cüce.

Pazar günü evilik yıldönümümüz , Gültekinin haftaya haftaiçi Milano'da gerceklesecek toplantısınıda fırsat bilip , entegre oldum bu seyahate . Ucus günümüzün tamda evlilik yıldönümüne denk gelmesi hoş bir tesadüf oldu , Romada romantik bir akşam yemeği fikri hakikaten çok cazip . Bu arada serde kuzudan 5 gün kadar ayrı kalmak var.

Japonya eğitimimi saymazsak 2 seneden sonra ilk kez bu kadar ayrı kalacagız. Hem,  o zaman babası yanındaydı en azından , bu kez ikimizde yokuz. Anneme bırakmayı planladık , umuyorum sıkıntısız bir şekilde atlatırız haftayı. Annemle senede 3-4 kez görüşebilselerde beraber çok iyi vakit geçirebildiklerinden , açıkçası çok güveniyorum ona .

Neyse , bu sürecten eli boş dönmek olmaz , şimdiden işliyorum kuzuya birkaç gün ayrı kalacağımızı , dönüşte isterse ona güzel bir hediye alabileceğimizi falan . Önce DVD istedi benden. sonra vazgecip " bana Yaygan çanta alar mısın anne , hemde Winxli ?" deyiverdi. Şu sıralar izmirli anneler platformunda pek konuşulan bir konu sezon itibarıyle çantalar , o yüzden kulak markaya aşina tabi ama , reklamını hiç görmemiştim . halada görmedim aslında , nasıl bir model istediği hakkında fikrim yok , şööle şööle oluyor diye birde el hareketleriyle gösteriyor ne gördüyse TV de artık. Ben ilk önce dumur oldum , sonra bastım kahkayı tabi. Alırım almam orasını bilemem ama Yaygan çantayı satış-pazarlama açısından kutlayayım burdan , reklamlarınız 3,5 yaşındaki bir anaokulu öğrencisini bile etkileyecek kadar başarılı demek ki.

Of off işim var benim bu kızla işim :))) Lisede falan öttürür beni şerefsizim...

4 yorum:

Deniz dedi ki...

sen ne diyosun, benim ki, burun bantını görmüş, burnum tıkanınca alır mısın dedi:))) Sadece çocuk kanallarını seyrediyor bu arada

kuzunun annesi dedi ki...

Elada istiyor o bantlardan , hahahah:))

yeliz dedi ki...

süper ya, koptum hem de winxli!!

Unknown dedi ki...

Öncelikle ben o Ela kuzusunu yerim:) Tatlı bıdık ya... Fakat annesi kuzuyu öyle güzel kıyafetler, daha mini minnakken fularla filan derken şirin bir kokoş haline getiren anneye bakmalı:) Armut dibine düşüyor demek, haha:)

Ayrı kalma konusunda ben de çok huzursuzdum. Bu yaza kadar sadece kardeşinin doğumunda 2 gece ayrı kalmıştım benim kuzu Ela'dan. Fakat anane ve dedeyle Temmuz başından bu yana yazlık sefası sürdü maşallah. 2,5 ay (aralarda bizi gördü gerçi) çok şükür problemsiz kaldı miniğim. Bu sebeple için rahat git arkadaşım evlilik yıldönümü kutlamaya:) Nice yıllara şimdiden:)