19.03.2012

Servis Dönemi



Bu ara ne cok degişiklik var hayatımızda , departmanım degişti, ofisim degişti, kesemize göre ufak bir ev alıp kredilere girdik . Eloşun odasına ertelediğimiz klimasını aldık , taktırdık .Epeyce kilo verdim , saclarım uzuyor:)) Bir yenilenme tazelenmedir gidiyor , hadi hayırlısı.

Şimdide her gün 15 km 2 kez git-gel Urla seferimizi servise satmaya karar verdik . İlk deneme bu akşam olacak . Elaya anlatmaya çalışıyorum ama algılayabildi mi bilmiyorum .

Caillou'nun okul otobüslü macerasını çok seviyor. Konuya o noktadan giriş yapayım dedim . Bak seninde okul otobüsün olacak , oradaki bay Washington ( mıy dı acaba ? ) gibi bir şoförün olacak vs vs. Dün okullarında günü nasıl gecirdiklerine dair bir program yaptılar ailelerle , ben ÜDS sınavında oldugumdan katılamadım ama , servislerini görmüşler . Babasının söylediğine göre çok heyecanlanmış, servisini beğenmiş güya .

Ama benim kalbim küt küt bugün . 3 yasında bir bebek , her gün totalde 60 km. anne baba olmadan nasıl olacak , hiççç bilemiyorum .

Gelişmeler daha sonra burada olacak ....

5 yorum:

Elif dedi ki...

Hayat,
ev olayına çok sevindim. Hayırlısı olsun canım.
Servis olayını beklediğinden daha fazla sevebilir bence. Arkadaşlarıyla birlikte gidip gelmek eminim çok hoşuna gidecektir.

durunun annesi dedi ki...

Ne guzel degisiklikler:)) Yeni eviniz hayirli olsun, Allah odeme kolayligi versin. Cok sevindim. Elosta servisine biran once alissin insallah:)

nil dedi ki...

hayırlı olsun Hayat'ım...Diğer gelişmelere şahidim zaten:)))

Kalbinin küt küt olması normal ama servis olayı önemli ve özel hatta eğlenceli onlar için, Berk mervis diye ağlardı,Ela da sevecektir.Bizsiz herşeyi o kadar rahat yapıyorlar ki, biz kastığımızla kalıyoruz. Gelişmeleri bekliyorum

kuzunun annesi dedi ki...

Evet evet , acayip kastım , sabah kapılarda bekledi , aracı görür görmez arkasına bakmadan gitti zıppa..

ElfAna dedi ki...

Hayat, hayirlisi olsun. Ev olyina cok sevindim:) Tebrik etmek icin hemen aradim seni ve tabii ki telefonun kapali:P
Saclarin guzel, verdigin kilolara inanamadim. Servisten de cok hoslanacaktir Elos.