22.01.2012

KUZUM 3 YASINDA ( Part I )






İnanılmaz bir haftaydı .3 gün beni benden alan bir ceviri işi, finaller ve ortalama yetiştirme telasesi , Bologna süreci için cesitli toplantılar ve parti haftası . Üstelik haftanın yarısı baba olmadıgı için aksamları birde Elayı oyalamaya calısmak . Hemde hazırlıklar esnasında herseye salca olmaya calısırken .

Elanın dogum günü için temanın ne olacagı , kurabiye kalıplarının ebayden ısmarlanıp yetişmesi 2-3 haftayı buldu . Hem kres hem evde 2 ayrı parti hazırlıgı vardı , okulda cocukların ögretmenleri tarafından da idare edilecegini düşünerek 1 klasik pinyata , 1 tanede cekmeli olandan ev için hazırlamayı düşündüm . Klasik pinyatayı yapmak zor ve zahmetli oldu 5-6 gün her gün kat kat döşendiği için ve kuruması gerektiği için . Kek için süsler arastırmaya, bastırmaya basladım internetten. Bu arada Nurturiadan arkadas oldugum çok maharetli arkadasım Egenin annesi Gamze ile baglantıya gectim ( pasaj.com da hobidich adıyla da bulabilrisiniz. ) Mini mouse teması için daha önce baska bir anneye yapılan bir örnekten gördüğüm kumastan bir masa örtüsü yaptırmaktı niyetim . Daha sonra Gamzenin önerisiyle örtü runner+kombinasyonuna döndü , daha dogrusu ben siparişimin bana böyle gelecegini sanıyordum. Paketi actıgımda sevincimi görmeniz lazımdı . Pakette ısmarladıklarım dısında bannerlar , kurabiye sepeti , minnieli peceteliklerde olmak üzere tam bir parti seti vardı . Paket bana salı ulasmıstı ve kresteki partimiz carsamba idi.

Salı aksamdan minnieli kurabişleri hazırlayıp , özenle paketleyip sepetimize yerleştirdik. Ela arabada bizzat kucagında tasıdı , oldukca heyecanlıydı:) Diğer esyaları okula bıraktım ve öglen okula döndüğümde herseyin hazırlanmıs oldugunu görünce şaşırdım , yasemin sihirli ellerini degdirmişti parti odasına ..











7 yorum:

Unknown dedi ki...

Doğum günü kutlu olsun kuzunun..İyi ki doğmuş ve iyi ki dünyanızı aydınlatmış...
Sağlıklı ve uzun bir ömür Kuzucuğunuzla olur inşallah..
sevgilerimle

Oz dedi ki...

Hayat im, ilk yuzyuze gorustugumuzde 3 ayliklardi, zaman hizli geciyor. Nice mutlu saglikli yillar canim,bu arada Minnie tacina bayildim, :) sevgiler...

MELTEM dedi ki...

nice mutlu yıllar herşey çok güzel görünüyor..

nil dedi ki...

Güzel kızım benim, nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.

Hayat, herşey çok çok güzeldi, ellerine,emeğine sağlık. Gamze de döktürmüş döktürmüş.

Çin Pilavı yine süper süperdi.Geçen sene Berk yüzünden sadece tadabilmiştim keşke yine yapsa dedim gelirken sen yapınca bu sene daha çok yedim, seneye tümünü ben yiyeceğim haberin ola:)))

Biricik kızımız Zeynep Sude'miz... dedi ki...

Nice güzel yıllara Ela...

Gulcin dedi ki...

nice guzel yaslari olsun! Her iki parti de harika olmus ne guzel konseptmis bu mini ben bile istedim kendime boyle bir parti :) Nice guzel yaslarini beraber mutlu kutlayin.
Iyi ki dogdun Ela!!!

aysema dedi ki...

Ela iyice tatlı olmuş, büyümüş annesi. Birkaç yazıdan sonra burada kaldım. Geç de olsa doğum gününü kutluyorum. Öpüyorum-uz Ela'yı...