23.01.2012

Dogumgünü Part 2







Evdeki partimize Arca, EgeDoruk, Berk,Arca, Batuhan, Tuna,Karya ve Smyrna katıldı . Büyükler ve cocuklar için 2 ayrı masa düzenledim. Ev partisi için ikramların cogunlugu , pastamızda dahil olmak üzere bana aitti. Börek için vakitsizlikten dolayı , superfresh tepsi böregi denedik . Çokta beğenildi , tavsiye edebilirim .Mercimek köftem, pastamda begenildi ,pek sevindim:)) Mamalarımızı internetten aparıp hazırladıgım topperlarla süsledim. Pastanın süsleri ise Ela'nın fisher price oyuncaklarıydı:))

Pinyatayı büyükce bir kutudan yaptım bu kez . Party baglerin içine birer tane oyuncak dinazor , lollipop , çuku , balon vs. atıp hepsinin ucuna uzun rafyalar bagladım . Kutunun altından sarkan rafyaları aynı anda cekince cocuklar , hem biraz seker döküldü yerlere , hemde herkese birer party paketi düştüğü için kavga gürültü olmadan eglenceli bir sekilde hallettik bu faslıda :))

Arıza cıkmasın diye misafirlerimiz gittikten sonra actıgımız hediyemiz Elayı çok mutlu etti. Artık Mickey Mouse Club House evimizde var , pek mutlu oldu kuzum :))

Hala çocugumun 3 yasında olmus oldugunu idrak etmekten uzak olsam da , yavrumun güzel gününü dostlarla kutlamaktan memnun , mesut halde bu postu kapatıyorum .

Tek üzüldüğüm kızımla evdeki partiden tek bir karem bile olmaması , böhüüü:(((

5 yorum:

nil dedi ki...

Harbiden ya, şimdi Elif'e yorum bıraktım bir pozumuz yok diye Arca nin dogumgununde herkesi kuzusuyla ben çekeceğim soz :)

yeliz dedi ki...

harbiden yav, halbuki sizi anakız çekmeyi çok seviyorum ben. demek basiretimiz bağlanmış hayatcım elif de ben de çekmemişiz:( bir de sen acayip güzeldin, saç makyaj...
bizim partide inşallah:)
herşey çok güzeldi. o börek bizim menüde de olacak kesin:)pilavının tadı damağımda hala.
sevgiler

Tarkanın Annesi dedi ki...

Harika olmuş her iki parti de nice mutlu yaşlara Kuzu Ela:)))

Seyhan dedi ki...

ben çok geç kaldım :( nice yaşlara Elacığım çok güzel bir parti olmuş...

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

ay hastalıktan anca yakamızı sıyırıp geldik. çok şahane menu ve evsahipliğin için teşekkurler. pastanın tadı damağımd akaldı şerefsizim :) eloşuma nice senelere. öperims