3.10.2011

Şimdi Okullu Olduk

Bu sabah 8 e geliyordu saat ve Ela totosunu kaldırmıs , yatagında derin derin uyumaya devam ediyordu ben sarkıyı ona mırıldanırken .

Saat 9 da kahvaltı saatimize yetişecegimize göre e yolda 15 km . olunca 8.30 da cıkmak gerekti. Mecburen uyandırmak zorunda kaldım kuzuyu ve her zorla uyandırılısta yaptıgı gibi , ortalıgı yıktı sabah sabah . Hadi ama okula gideceksin dediğimizde "Okula gitmacam ben dedi" mızırdanmaya devam etti. Bense hevesli hevesli modunun degişecegini düşünerek üstünü giydirmeye calısıyordum bir yandan. Minnie mouse lu bir pj.i var cıkarmadı üstünden , onunla yollamak zorunda kaldım hatta , bereket cok anlasılmıyor:))



O sırada Gülay abla onu ugurlamak için erkenden geldi , ona da yüz vermedi hasbam , mızır mızır bir sabah . Zorla bindik arabaya , cayı ( pekmezli su) elinde .





Neyseki arabada modu degişti , kreşin önüne gelince inip daha dış kapıdan yaseminnn yaseminn diye bagırmaya basladı . Yasemin hem bizim eski playgrouptan batumuzun annesi , hemde kreste 3 yas grubu ögretmenimz. Önceden tanısmaları adaptesini kolaylastırdı cok sükür, büyük sans oldu benim için . Gün içinde de rahat telefonlasabilme acısından sanslıyız .


Sınıfına girip hemen oyuna dalan kuzu..



Kahvaltı saatinde Yaseminle krep kesme calısmaları

Sabah keyfi gayet yerindeyken okuldan ayrıldım. Gün içinde 2 kez haberleştim ve işlerin yolunda oldugunu ögrendim ama aksamı zor edecegim yinede 2 saatim var onu almak için ama aklım fikrim kuzuda . Annelik böyle birsey işte . Hem yeni bir sürec heyecanlandırıyor , öte yandan cocugunun büyüdüğünü görmek , okul falan . Öff ne bileyim karısık duygular .

Kuzum seni seviyorum , umarım okulunu arkadaslarını ögretmenlerini cok seversin.
Şimdi yeni deneyimler kazanma zamanı , hep birlikte ögrenmeye devam .

2 yorum:

nil dedi ki...

Şu an neler hissetiğini çok iyi biliyorum,canım benim.Duygulanıyor insan.Öğretmeni cidden şans olmuş,biz kendimizi kastığımızla kalıyoruz.Bez çalışmaları ne alemde?

kızıma saçları çoook yakışmış,zaten aynı sendi tamamen sen olmuş.Ayrıca pijama demesen asla anlamazdım.tarzınız başka ve çok klas sizin zati

Ailecek özledik öperim.

Elif dedi ki...

sabah hangi çocuğu uykudun uyandırsan böyle mızmızlık yapar herhalde ama ileride alışır kesin.

Aferim Eloşuma hemen uyum sağlamış ortama.

Saçlar çok güzel olmuş ve sana daha da benzemiş.

Özledik :)