9.05.2011

Sürpriz hediyemiz

 


Dünkü karamsar yazımızdan sonra , bugünde içimizi açan birseylerden bahsedelim. Hamilelik zamanlarımızdan beri bloglarımızdan tanıstıgımız ve cok yakında da yüzyüze görüşmeyi umdugumuz sevgili KİSD ve tatlı Cevdet bize çok özel bir hediye gönderdi gecenlerde. Yaptıgı işleri uzun süreden beri takip ediyordum ve bircok nurturia yada blog annesinin çocuklarının odasını süsleyen cici resimleri begeniyordum lakin bir fırsat bulup yaptırma olanagım olmamıstı.

Eger haberdar degilseniz su linke bir tıklamanızı öneriyorum:

http://cocukodasinaresimler.wordpress.com/

Sevgili Kübra İtalya'ya gitmeden önce Elanın gecmiş dogumgününe istinaden bir hediye yollamak istediği söylediğinde acaba bu bir resim olabilir mi diye aklımdan gecirmedim degil hani. ( Çok pisliğim :)) ) Ve paketimiz cuma günü elimize geçtiğinde Ela için özel yapılmış bu şeker resim elimize ulaştı. Nasıl şenlendik , sevindik , hemen uygun bir çerçeve edinip Elanın odasının güzel bir yerine astık.
Artık bizim odamızda da çok özel bir resmimiz var , uzuuunn yıllar odamızı süsleyecek.

Çok çok teşekkür ederiz Kübra ve Cevdet , sizi seviyoruz..

 
Posted by Picasa

4 yorum:

Seyhan dedi ki...

güle güle kullanın çok güzelmiş Kisd ellerine sağlık

Unknown dedi ki...

Çok şirin bir hediye , güle güle kullanın ...

Deli Anne dedi ki...

Kisd'im hem akıllı, hem zeki, hem romantik hem de çalışkan değil mi arkadaşım.. Güle güle kullanın ne gzel olmuş.. bir de benim en sevdiğim gelincikler..

k.i.s.d. dedi ki...

Hiii çerçeve harika olmuş, bayıldım. Güle güle kullansın kuzucum. Kitaplığı da çok güzelmiş, hemen model çalayım :) Sizi seviyoruzzzzz.