25.05.2011

Seyrü Sefadayız Efem !!!

 

Gectiğimiz haftasonu Urla semalarından pek ayrılmadık , cevreyi keşif halindeydik te denilebilir aslında . Ctesi benim sushi workshopum vardı , dernege yardıma gittim , dönüşte aksam vakti Ela ve babayla Seyrü Sefada bulustuk.

 

Bebekler hareketlenince , onlarla bir yere gidip oturmak , 2 lokma atıstırmak eziyet olmaya basladı. Malum havalarda güzellşince bol bol acık havaya cıkmak ister olduk öteyandan . Su sıralar mekan seciminde ilk ve en önemli kriterim , oturacagımız alana yakın , kuzuyu gözetleyebilecegimiz bir parkının olması .

Beni beklerken Gültek tava yedim dedi . Lezzetli oldugunu söyledi , ben onun yalancısıyım. Ben workshopta sushileri götürdüğümden pek ac degildim , o yüzden sadece bira içtim .

 


Web sitesine bakınca uyduruk bir düğün mekanı gibi görünen , ve 2 senedir arabamızla haftada birkac kez önünden gecmemize ragmen basiretimiz baglanmıs gibi bir türlü içeriye adımını atmayan biz , ne kadar hata etmişiz. Mekan bizim için biçilmez kaftanmış halbuki . Biz parka en yakın olan piknik maslarında oturduk ki aslında belkide mekanın en uyduruk yeri , bizim gibi parka illaki yakın oturmayalım , cocugumuz düz , çim mekanda kosturmaktan veya oyuncaklarıyla yere yayılıp oynamaktan da hoslanır diyorsanız , çok daha konforlu ve temiz kahvaltı ( istenirse ögle -aksam yemegi serviside var)mekanı ayrı bir bölümde bulunuyor .

 
Posted by Picasa


Ertesi gün pazar kahvaltısını da denedik . Kişi bası 12 lira ücreti , termos cayı ve sıcacık pide , balon ekmekleriyle beklentimizi yeterince karsıladı. Ela cocuk parkında deliler gibi eglendi. Babamız kahvaltı sonrası çimlere yayılarak , çayı eşliğinde pazar gazetelerini okudu . E daha ne isteriz ki.

Ayrıca mekanın arka bölümünde tavsanların , ördeklerin oldugu bir bölüm bile var . Çocukların ilgisini çekebilir.

Kısacası Urla tarafında alternatif mekan arayan çocuklu ailelere , önerebilecegim bir mekan keşfi oldu benim için .

5 yorum:

Crocus dedi ki...

piknik tarzında bir kahvaltı olmuş ama güzel de olmuş :)

Deli Anne dedi ki...

Ohhhh iyi gezmeler olsun efem:)

kuzunun annesi dedi ki...

Crocuscugum , asıl kahvaltı alanı burası degil , çok güzel orası da , lakin Elayı zaptedemediğimizden parka en yakın masaya konuçlanıyoruz mecburen .

Sagol Deli Anam , bu taraflara gelinde birlikte olsun :)

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Ayy ne güzel ya ne güzel eğlenmişsiniz Maşallah..

Berna dedi ki...

oohhh,

cok eglenceli bir yere benziyor. bizim tomtom larda her ne kadar konusmayi ogrenemeseler bile. simdiden kay kay demeyi biliyorlar. heran kay kay a gitmek istiyoruz bizde :)