20.05.2011

Elanın Arkadaşları

Hamileliğimden itibaren sayarsam neredeyse 3 senedir bilfiil blog yazarıyım. Blog yazmak hem bebegim için tuttugum bir anı defteri hemde arkadaslarımızla bulustugumuz ortak bir alan bazen . Blogum vasıtasıyla ( buna daha sonrada nurturia eklendi) tanışıp görüşmeye başladığım bir çok arkadaşım var , çocukları yavrumun , anneleri benim arkadaşım. Ve arkadaşlarımızın sayısı her geçen gün büyüyor , ne güzel .

Bu hafta içi yine 2ayrı blog arkadaşı buluşması yaptık kuzuyla .

Pazartesi günü Amerikadan yurda kesin dönüş yapan ve İzmire yerleşen sevgili Müşerref ve kızı Deniz fıstıgıyla müşerref olduk :))Elanın kırgın durumu ve Denizin ortama uyum çabaları derken ilk etapta ufak tefek krizler yaşansa da , bir süre sonra aşagıdaki resimde de görüldüğü üzere birbirlerine alıştılar. İlerleyen zamanlarda çok iyi arkadaş olacaklarına eminim :)

 


2. buluşma ise 19 mayıs tatili nedeniyle İnciraltı - Patlıcanda gercekleşti. Hamileliğinden beri takip ettiğim ve en son bize yolladıgı sürpriz resmiyle sevindiren Kübra ve Cevcevle tanışmak için uzun zaman beklemiştik .Gecen sene niyetlenmiş , lakin bizim Ankara seyahatimiz nedeniylr bugünlere kadar kalmıstık. Bu tatil günü hepimize iyi geldi. Yeliz Arcamla , Elifde Ege Doruguyla aramızda oldu . Mekanda park olması bizim için avantaj mı dezavantaj mı bilemedik gerci. Çocuklar 1 dk. bile masada takılmak istemediler . ( Çimler üzerindeki foto ilk 5. dakikadan/ park keşfedilmeden önce :)) )

 



 
Posted by Picasa


Arca ve Cevcev mekandan erken ayrılınca Ela ve Ege Doruk çılgınca kudurdular. Çimlerde koşturdular. Parktaki kumları başlarından aşağı boca ettiler ama birbirlerine olan sevgileri anneleri olarak bizi çok mutlu etti. geriyede böyle bir kare bıraktı dünden ..

 

2 yorum:

yeliz dedi ki...

egeyle çok şirin çıkmışlar:)
arca o yerde otururken cevcevin otobüsünü kesiyordu nitekim naptı ne etti aldı.
çok güzel bir gündü hayat. sık sık gidelim oraya, belki öğleden sonra daha sakin olur, parka yakın bir yere konuşlanırız:)

kuzunun annesi dedi ki...

Evet evet bencede ..