10.01.2011

sıpoş

 

Ela'yı bu aralar 2 dakika bırakmaya gelmiyor , nerden ne şekilde çıkacagı belirsiz. şekil a 'da defalarca elinden aldıgım , ısrarla bulup geri aldıgı gözlüğüm ve oyuncak kutusunu gecirmiş halde süzülürken :))
 

Yapmamamız gereken seyler arasında su ve süt biberonu ile yanlız bırakmak ( masa sehpa düz yüzey ne bulursa üstüne döküp sıvazlıyor) idi , balık kraker konusunu da atlamamız gerektiğini öğrendim .
 

Bu montu 2-3 yas aslında ama kış basında giydirdiğim zaman dar oluyordu.Şu agız yaraları yüzünden 5-6 gün yiyip içemeyince zayıfladı sanırım garibim . Boyuda uzamıs , kendim ölctüm yanlıs degilse 92.cm. Hiç fena degil . Kiloda 15 e düşmüş olmalı . Yeni yasına daha fit ( :))) ) giriyoruz ..Az kaldı...
 
Posted by Picasa

5 yorum:

yeliz dedi ki...

oy domates güzeli yirim o suratı

Deli Anne dedi ki...

amanın! kolay gelsin arkadaşım.. o sıvama Selim'de de vardı su ile her türlü denemeyi yapmıştır nitekim. Yalnız o birşey değil de ben daha rezaleti anlatayım. geçen gün çocuklar salya sümük idi. Odaya bir girdim KErim zeminde daireler çiziyor ve zemin ıslak.. aman, nedir, suyu nerden bulmuş derken onların su olmadığını anladım.. var gerisini sen düşün:)

kuzunun annesi dedi ki...

ufffff

MELTEM dedi ki...

hayırrrrrrrrrrr zayıflamasınnnnnnn lokumum o benimm

Unknown dedi ki...

Eloooo tatlısın, çok tatlısın hem de. Severim seni yaramaz kuzu:)

Ben en çok ilk resimdeki gözlüğü düşürmeme gayreti ile yaramazlık karışımı haline ve ikinci resimdeki suç üstü yakalanma sonrası en masum ve şaşkın ifadeye, sonra da kırk yıllık pazarcı edasıyla domates ayıkalamasına, kısaca her haline ayrı bayıldım...