17.01.2011

Kutlu dogum haftası

Ya hey ,hey ,hey . Duyduk duymadık demeyin . Eloş hanımın kutlu dogum haftası baslamıstır.

C.tesi oyun gurubu için play-barndaydık yine . Çok düzenli gidemediğimiz halde , karne hazırlamıslar bize. Yine bir sürü iyi sey , müziğe dansa düşkünlüğü , paralel degil birlikte oynamaya istekli olmak, uyumlulugu vs vs. uzatmayacagım . Anne-baba olarak şişindik bir süre :)))Sonra gercekle yüzyüze kalış.. Ela o gün totomuzdan ayrılmak istemedi. Alanda 2 dönüp hemen cıkmak istedi, uyumsuz ve mızmızdı . E neymiş efendim , bizler gibi yavrularında kötü günü olabilirmiş . Sürprizlere acık olmak lazım . 1.5 saatlik sürecin ancak yarım saatini gecirebildik orada, ki bende ilk kez girip oyun oynamak zorunda kaldım . Biraz top havuzunda bogustuk , arabalarla oynadık falan. Alan biraz küçük oldugundan , ve çocuk sayısıda az oldugundan sıkıldı sanırım . Ela çoluk-çocugun bol oldugu ortamı seviyor, kendinden geciyor resmen . İlk gün kalabalıktı ve hiç aramamıştı bizi. 2. gün nispeten daha az çocuk olsa da yinede yeterince çocuk vardı. Ama nedense babasıyla daha az eglendiğini hissetmiştik. 3. gidiş te böyle olunca arayıslara devam etme zorunlulugu dogdu yine . Su d.günü haftamızı atlatalım , Ankarayada gidip gelelim , bir çare düşüneceğiz elbet.

Yelizle Arcada geldiler . Masallah Arca da tam tersi süper ilerleme göstermiş durumda . Oyuncak evde vakit gecirmeyi çok çok sevdi oyun ablasıyla . Çocuklar çıkmak isteyince aldık onları artık , biraz Kipaya girdik . Bizim hem market alışverişimizi yapmak üzere . hemde birkac boyama kitabı ve haikaye kitabı almak üzere. Bu arada 1 liraya çok güzel kitaplar var . 3-4 tane atıverdik sepete. Yelizde bu arada , bagajda Ela için bir hediye oldugunu ve beraber inip arabadan arabaya aktarmak gerektiğini söyledi.

Bazıları blog bazıları nurturia vasıtasıyla tanıstıgım, canım ciğerim arkadaslarım anneler ve yavruları Eloşumun arkadasları bize( Tuna, Berk,Ege Doruk,Zeynep Ekin,Çınar,Arca,Demir Ares,Alpi, Aylin,Umut Barış) çok güzel bir sürpriz hazırlamıslar.

 

 

 

 
Posted by Picasa


Kurulumunda minnak elleriyle bizzat katkıda bulunan Eloş hanım 2 gündür kutuları cekip cekip yerlere boşaltmak suretiyle yeni dolabının tadını cıkarmakla meşgul.

İnce arkadaslarım benim , çok çok teşekkür ederiz tekrar .

Sabah ise bakıcı teyzemizin sürpriziyle uyandık. Oda çok cici bir kaskol eldiven takımı almıs kuzuma , d.gününü bekleyememiş, hemen vermek istemiş :)) Güldüm .. Ankara tatilimizde işimiz yarar artık sıcak sıcak :))

Cuma günü mahalledeki miniklerle evimizde ufak bir pasta seremonisi düşünüyorum. Kimseye haber vermedik henüz , spontone bir cay saati seklinde düşündüm . Buradaki partiler büyük oluyor aslında , lojmandaki coluk cocuk tüm ahali anne ve babaları ile geliyorlar .Kidonya da( okulun özel iletme kafeteryası)yapılıyor ve tantana gerektiriyor . Gözüm yemedi açıkçası.

Ayrıca ben İzmirli Nurtoş analarımla daha samimi , kendi evimizde çocuklarımızın da daha rahat edebilecegi bizbize bir parti yapmak istiyorum , öyle de yapacagım . Temalı, pinyatalı partiler seneye kalsın artık ( hem biraz hatırlasında ) .

7 yorum:

yeliz dedi ki...

yine de çok tatlıydı ela ya.. market arabasından arcaya öpücükler gülücekler, arcalar... of çok tatlıydı çok. evet doğru tespit ela çocuk seviyor, beraber takılmayı seviyor, haklısın.
valla alırsınız diye ödümüz patladı, bu haftayı zor ettik. çok güzel olmuş, gelince de görürüz artık. canım elanın kutlu doğum haftası:)

Unknown dedi ki...

Kutlu doğum haftanız kutlu olsun...Nice nice kutlu doğumları sevgiyle kutlarsınız inşallah.Süpriziniz çok güzelmiş güle güle kullanın...

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

evet evet bu sene de kendimiz karar veriyoruz temaya, racon bu :)
seneye ne isterlerse onu yaparız ama bu sene suşi bekliyoruz şekerim senden. ben çıbıklarımı alıp gelirim.

gule gule kullansın eloş hanım.

kuzunun annesi dedi ki...

Temamız Japon sekerim merak etme sen :))

Oz dedi ki...

:) Bekliyorummm:) Yaşasın kutlu doğum haftası!

Deli Anne dedi ki...

Amanın pek telaşlı bir hafta.. şimdiden doğum günü kutlu olsun Ela'cığın.. dolabı da pek güzel, onun doğal (nası denr bilmem, tahta boyanmamış tür) olanından Selimde de var.. Selim2inki merdivenli ama.. öperim

saricizmeli dedi ki...

kutlu ve de mutlu yaşlar olsun. kocaman öpücükler elaya...