22.11.2010

Bayramın Ardından

Cuma mesai tam bitmeden Isparta yollarına düştük bayram için . Kayacan Abimiz Erzurumdan ( o artık üniversiteli : )( Ve ayrıca Naann) ve amca oğlu Yiğit( Yiit) Buraya uctular. Yani ortada buluştuk, abilerle beraber arabamıza doluştuk.


Eh bayrama birkac gün var daha , dedemin pazar cantasını kapıp , evin işlerini göreyim bari :))



bayram sabahından

Simply colorstan bayram şekeri yazan body yaptırdım , yine süslü elbiselerden almadım. Zavallı çocuum :))Hiçbirzaman yeterince kokoş olamayacak sayemde


Fazla oyuncak götürmesemde Tudemden aldıgım şu son kitaplar pek iş gördü. Artık çok eğleniyor , ilgi gösteriyor kitaplar. Fil sesi çıkart dediğimizde kendine özgü bir tıslaması var . Kahkahalara boguyor bizi.

 

Bayram olurda atlı karınca olmaz mı ? Gerci bu dönüş yolunda Forum Aydında çekildi. Yemek molası verdiğimiz esnada. Ama Ispartada da bol bol bu tür aletlere bindi. Büyüyor mu ne ?

 

 

 
Posted by Picasa

8 yorum:

Adsız dedi ki...

cok tatlisiniz ya! son fotoda nasil cikmis cimcime!

Liya Azelya dedi ki...

maşallah tam bayram şekeri :)))

Liya Azelya dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
yeliz dedi ki...

merak etme kendileri kıyafet seçmeye başlayınca ister istemez kokoş oluyorlar:) ablam kızına hep oğlan kıyafetleri giydirdi, çocuğun eteği bile yoktu düşün, feminist kadın:P şimdi durunun pulsuz payetsiz dışarı çıktığı görülmemiştir:)
fotolar şahane tam bayram şekeri.

YesiM dedi ki...

Cok tatli kuzucuk, bayram sekeri tisortu de cok guzel fikir olmus. Son fotoda cok tatlisiniz.
Sevgiler,

kuzunun annesi dedi ki...

Ben ablan kadar degilim canım , altında etegi vardı misal . Kimbilir , kıyafetlerini sectikleri günlerde yakında degil mi?

Cok tesekkür ederiz kızlar , son foto benimde favorim, Elanında kameraya baktıgı nadir resimlerden

Deli Anne dedi ki...

O pazar çantası ile arkadan çekilen foto nefis olmuş.. neden bilmem beni ağlatabiliyor böylesi fotolar.. onların gayet ciddi oluşları mı ne mesele bilmiyorum.. sevgiler.

larcencielblog dedi ki...

Son fotoğrafta ne şekersiniz! Bayram şekerlerisiniz hatta :))

Ayrıca Hayat Hanım, "şık olamayacak" diyorsunuz ama, bayram şekeri tshirtünün altındaki ekose eteğin hastası oldum, bilginize!