25.11.2010

1. Kayyu Şenlikleri Başlasın

 

 

 

 


Nasıl ve nerden ögrendiğini bilmiyorum demiştim degil mi?

Küçük hanım Kayyuyu tanıdıktan sonra aslında evimizde Yurmurcak diye bir kanalın varlıgını ve orada yayınlandıgını farkına vardım . Cidden bilmiyordum , biz Luliciydik çünkü . Birde gece bahcesi , Charlie ve Lola dvd leri ile mutlu mesut geciniyorduk .

1-2 kısa videosunu indirdim kayyunun . Segrettirdim benim netbookta. Baktım ne zaman evde bilgisayarı açsam tepemde " kayyuuu, anne kayyuuuu" diyen bir tip . Bilgisayar ortak . DVD lerinide edindik . Oda kütüphanemizde varmış , ele geçirmek kolay oldu . Bayramda birkac yere bakıpta bulamadıgım bebegide , internetten alınca tam oldu . Kayyu bebeğide gelince bayram etti pıtırcık . Kucagında saatlerce tuttu, öptü, arabasıyla gezdirdi. Yatarkende yanındaydı. bakalım ne zmana dek sürecek bu hayranlık
Posted by Picasa

9 yorum:

Adsız dedi ki...

hayat;
kuzunun onunde neden her daim fular gibi bisey var?

kuzunun annesi dedi ki...

Kirazım Ela çok salyalı bir çocuk , her daim agzı akıyor. bandana bib diyolar ona . Hem kücük hem arkası polarlı , gögsünün ıslanmasını engelliyor. Takmazsam kıyafetlerinin önü su içinde kalıyor . 3-4 tane var degiştirip degiştirip kullanıyorum mecburen

yeliz dedi ki...

arca da mickey playhouse aşkıyla yanıyor:) haftada 2 defa 20 dakika ile sınırlamaya çalışıyoruz, bakalım:) girdik bu yola hayat bizi neler bekliyor bakalım daha:)

kuzunun annesi dedi ki...

Ben beceremiyorum o kadar katı sınırları . Biliyorsun bizimkisi epeydir segrediyor zaten cocuk kanalları falan . Sadece segrederken dahil olmak , bu söyle mi böyle mi dyerek yönlendirmek , ekrandaki sey hakkında sohbet etmek iyi geliyormuş çocuklara . Mümkün olursa yapıyorum ..
Play hose bizde yok sanırım , merak ettim

Deniz dedi ki...

Öyle bu meret, bağımlılık yapıyo, kayu

Deli Anne dedi ki...

Kiraz: iyi ki sormuşsun, bana da iyi bir hatırlatma oldu. Adını bilmeden aldığım bu şeyi unutmuştum. Bandana bib denilen şey yani.. Küçük oğlum da çok salyalı, boyuna ıslak göğsü.. hemen takayım.. sevgiler ikinize de.

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

allaaah mutluluğa bak yaaa

Adsız dedi ki...

Face'de Kayu'nun keline şaplatmak isteyenler''diye bir grup var :D Kayu'yu bazı aileler hiç sevmiyor kimisi bayılıyor. Ulan benim zamanımda pokemon dijimon vardı kendimi en fazla camdan atmıştım ama bu kayu hep iyi yürekli bana batıyor :D Hele o anası babası yokmu.Sinirleri alınmış kadın hiçbişiye kızmıyor :D:D

kuzunun annesi dedi ki...

Sanırım yakında ben o gruba katılırım. sabah arıza cıkaran Elayı babası gel kayyu acayım dedi misal . Kayyu olmazsa nolacaktı ?