17.03.2010

Kitaplarımız

 


Ortalarda kitap mimleri postları dönüyor. Dedim ki bende görücüye çıkarayım kitaplarımızı .

Elanın kitaplarla ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor elbet , ama halen ince yapraklı kitapları yeme ve yırtma eğilimimiz var .

İlk kitaplarımız Eloş dogdugunda minik kalın kartondan 3 lü set halinde Çitosumdan gelmişti. Halen sapasaglam duruyorlar , şimdilerde ilgilenmeye başladık. Sonrasında tabiki en çok benim hoşuma gittiği için Tiny love'ın "Stroll in the park"ını ısmarlamıstık.Oyuncaklarıda aslında onlar degil kendimiz için alıyoruz ya:)) Bu kitaptan daha öncede bahsettiğimi hatırlıyorum. Her daim en favori kitabımız olmaya aday.

Sonra Atiden miras kalan 1-2 kitap daha var.

Bunlara alternatif olarak babamız bir yutdışı gezisinden vur deyince öldürmüş , 3-4 tane daha yumuşak kumaş kitap getirmişti. Zaman zaman bunlarlada oynadı ama illa da öbürüde yanımızda olacaktı.

Sonra lise arkadaşım Özlem , doğumgününde bir sürü yeni kitap getirdi kızıma . Hepsi birbirinden güzel . Hatta içlerinde Kıvırcık isimli bir yaramaz bir kuzunun hikayesi bile var.Bakınız şekil 1.A.

Cevcükümün yolladıgı pisi kediler ve pocoyo var . Ben pocoyoya bayıldım , ama su an pisi kediler daha revacta sanki:)

Düzenli halde duran kitapları tek hamlede yere yıkıp , kitaplar arasında kaybolması bugünlerde sıkça gördüğümüz manzara evin içinde . Umarım ilerde de ilgi ve alakası aynı şekilde devam eden okuma konusunda benden daha istikrarlı bir yol çizen bir evladım olur . Keza ben 2-3 ay elinde bir sey almayan , sonra birden birkac kitabı birden deviren istikrarsız bir tipim .
Posted by Picasa

2 yorum:

saricizmeli dedi ki...

çiftlikten bizde de var, bayılıyor.
babannesinde duruyor o kitabı.
yemek yerken bakıyor bazen.:)

Seren dedi ki...

Bizde de dokun hisset ve dokun kokla serisi var,en çok onları seviyoruz.Koklama kitaplarından alışmış Japon son gittiğimiz Cafe de menüyü koklayınca garson dumur oldu tabi :)Yemeğini böyle seçer dedik,adamın suratındaki ifadeyi görmen lazımdı.Öperim Ela kuzusunu