10.03.2010

Evimin en sevdiğim köşesi

Ne zamandır cevaplamam gereken bir mimim var, kısmet bugüneymiş. Tastoli Özleme teşekkür ve selamlarımızı yollar , cevaplarımıza geçeriz efenim.

 

Sabahları olurda Eloş hanımdan fırsat kalırda saçımızı başımızı tarayıp makyaj yapmayı başarabilirsek ne ala. Hamilelik ve lohusalıkta makyajdan o kadar uzun zaman ayrı kaldımki , kocişkomun gezilerinden getirdiği yeni makyaj cicileri sayesinde bi heves ayna karsısında vakit gecirmeyi seviyorum şimdilerde yine.Aslında seviyorum makyajı ama yinede o kadar uğraşmaya 2 saat sonra yüzümde hiçbirşey kalmıyor.
 

Sabahları 2.işimiz mutfak katına inip Eloş hanımı masasına yerleştirmek , kahvaltı hazırlamak ve hep beraber ailece yemek. Bu köşe aile birliğini temsil ettiği için yine evimin sevdiğim köşelerinden.
 
Posted by Picasa

Birde bahçemiz varki resmini çekemedim şu an. Havalar ısındığında bahçeye bakan balkonda dinlenmek, ablamız tarafından ekilip dikilen bahçeden mevsimine göre yeşillik ve sebzelerimizden koparıp yemek bizim için çok keyifli.

İşte böyle . Ya sizin favori köşeleriniz ?

6 yorum:

füsfüs dedi ki...

hayat o nasıl bir makyaj seti, bööle bakakaldım resmen:))
elanın saçlar uzamış, bayağı çocuk gibi olmuş, canım benim çok tatlı

kuzunun annesi dedi ki...

Aslında kapanınca küçülüyor baya ama kanatları acınca pek heybetli görünmüş gerçekten. Eloşcukta hakkaten yavas yavas bebeklikten sıyrılmaya basladı.

ilknur malcı dedi ki...

bende ahşap boyama odasına benzetip, wayy bee oyle hobileride varmış felan diye geçirmiştim içimden ki :)))))

yeliz dedi ki...

abovvv kuzucum harika bir olay bu!! benim kalem kutusundan bozma makyaj çantasına bakınca pek bi ezildim:)) ela çok güzel çıkmış. nasıl öpiciim onu cmt.. özlemişim

kuzunun annesi dedi ki...

Ahsap boyama gibi seylere heralde emekli olunca giderim ben , merkeze 50-60 km , sayfiye gibi bir yerde yasıyorum . Ahsap boyamayı gectik en yakın anaokulu 20 km:)))

Yelizim , senin fazla makyaja ihtiyacın yok kuzum :)) Bnde özledim cocukları , sizide , aksilik cıkmazsa ctesi görüşürüz artık

Oz dedi ki...

Teşekkürler canım:) Bahçenizin fotosunu ayrıca bekliyorum;)