24.01.2010

Çantamızda neler var ?



Resimde görülen çanta benim yeni bebeğim :)Geçen hafta Ankaradan kendime hediye aldım ve yeni "baby-bag"im olarak kullanıyorum. ( Jan Sport Ella Tote diyeyim belki almak isteyen olur)

Şaka bir yana hani vardır ya ayakkabı fetişi hatunlar , böyle çift çift olur benzeri yine de alırda alır , çanta konusunda da benimde öyle bir iştahım var . Vitrinlerde gözüm kalır mı kalır . Halbuki dön dolaş hep aynı çantayı kullanırım . O yüzden , hele de bebelerle mümkün oldugunca kullanıslı bir canta edinmek gerekliliği doğuyor. Şimdiye dek 2-3 çanta değiştirdim bu amaçlı ama bunda karar kılacağımı ve uzun süre beraber olacagımızı hissediyorum .

Bir kere içi bir sürü nane alacak kadar geniş mi geniş. Ve iki bölmeye ayrılıyor , bir ince -bir kalın olarak . Hatta normalde bu ince bölüm 15 inch ve altı laptopların taşıma alanıki bizde bu bölüm az kullanılan yedek kıyafet ve çorapların yeri oldu. Ana bölüm artık elinize ne gelirse , oyuncak , bezler, alt açma örtüsü, bere ve eldiven gibi kolay ulaşılması gereken şeylerin bulundugu bölüm . Kalem , küçük fermuarlı cep ve cep telefonu gözüde iç departmanda bulunuyor . Ayrıca plastik bir kancası varki buraya ben mama - biberon tasıdıgımız silindirik , içi yalıtımlı kabımızı asıyoruz , böylece yana yatmamış oluyor yiyecek veya içeceklerimiz.Dış cephede ise yalıtımlı olmasada yine büyük biberon alabilen bir side-pocket var . Kocaman cüzdanım gözlük ve anahtarımın , bazen ufak tefek makyaj malzemelerimi attıgım fermuarlı bir büyük cep ön cephede bulunuyor . Bir mini ve fermuarsız cep daha yine önde ve ben buraya cebimi koyuyorum , bebek kucagımdayken telefonuma rahat ulaşabilme açısından .

Bugünkü çantamdan çıkanlar ise :

*Gözlüğüm
*Rujum ve cep telefonum
*Anahtarlıgım ve cüzdanım
*Kilitli bir posette birkac bez , mini pişik kremi
*Alt açma örtüsü
*Önlük
*Eloşun kışlık şapka ve eldivenleri
*Eloşun renkli yumuşak kitapçığı
*Islak mendil
*Yedek kıyafetler
*Diş kaşıyıcı stick- birkac zippy bag ve milumil poşeti
*Elektronik sözlük
*Çanta içinde yalıtımlı bir mini çantada yogurt ve mamalar

Not 1: Battaniye gibi büyük parçalar genelde arabamızda yedeklidir. Pusetimizde battaniye görevini gören kışlık bir aparatımız her halükarda var zaten.Ama ben yanımda taşımıyorum artık.
Not 2: Özgür Anneye selamlarımızı gönderir ve mim için teşekkürlerimizi iletiriz efem:)
Not 3: Eloşu bekleyenler Eloşu özleyenler , 1 yaş resimlerimiz ve yeni hünerlerimizle birkaçgüne aranızda olacağız.

3 yorum:

Seren dedi ki...

Ben özledim Eloş'u bekliyorum bir yaş fotoğraflarınızı,öperiz gıdısından

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

jan sportun kol çantası olduğunu ilk kez görüyorum ve bayıldım çantaya
bize gelirken bunla gel de inceleyelim yakından :)

kuzunun annesi dedi ki...

Ok Seren , meçaç alınmıştır.

Bende ilk kez rastladım Hölüyam , iyi oldu , toparlandık :)) I cant wait for weekend