21.12.2009

11 aya bye bye



Benim için yorucu ve uykuya doyamadığım bir haftasonu oldu bu hafta sonu . Geceleri az uyudum allahtan pazar biryere çıkmadıkta Eloş zar zor dalınca bende yanına kıvrılıp biraz dinlenmiş oldum. Ama sorsanız yinede hep yorgun hep yorgunum bu ara.

Ctesi günü metrodaydık. Aslında evimize hayli uzak bir yerde bu market ama uzun zamandır degiştirmek istediğim günlük çatal-bıçak takımıma uygun ve istediğim kalitede bir çözüm getirmek için burayı tercih ettik . Sonrada birkac ıvır zıvır , sokaga bakan camımızı şenlendirecek bir noel ışıklı küresi ve envayi çeşit gıda malzemeleri arasından 5 saatte çıkıp hatırı sayılır bir miktarı kasada bırakmak durumunda kaldık . Kociş uzunca bir süre köyünden çıkmamaya ve gıda alışverişinide köydeki pazardan halletmeye karar verdi :)) Eloşum içinde yorucu oluyor bu market ziyaretleri ve her ne kadar puseti komfi olsada ve alırken illa tam yatar puset olsun diye diretsekte bu özelliğini henüz kullanamadık , uyumak istemiyor pusetinde çünkü . Sanırım hem bu tür yerler ona eğlenceli gelip fazla uyarılıyor , hem de büyüyor olmanın sonucu bunlar diye düşünüyorum .

Eloşum büyüyor , hemde her geçen gün yeni sürprizlerle . Bugün yine aydönümümüz bir kere . Tamı tamına 11 aylığız artık . 11 aya bir yeni dişle daha girmek üzereyiz . Şu tek dişinin yanının tamamlanmasına 1-2 gün var kanımca , 4. de geliyor artık , bembeyaz çıkacak yeri . Dolayısıyla Ela çok huzursuz . Yatarken ağlayarak uyanması haricinde de gün içinde yine diş yüzünden sancıları tutuyor , mızırdanıp ağlıyor yavru . Diş jeliyle ve kaşıyıcılarla fayda bulmaya çalışıyoruz artık . Onu dışında ayakta 1 dakikaya yakın tay tay durmaya başladı , uzun durdukça evde alkışlar gırla kıyamet . Oda birşeyler becerilmenin mutluluğunu neşesiyle yüzüne yansıtıyor . Ve meşhur merdivenlerimizden geri geri inmeye başladı artık . Ancak son saniyelerini yakalayabildim videoyla, şimdilik idare ediverin canım :))

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de hep hep heppp yorgunum be Hayat. ne olacak halimiz.
Ben markete yalniz gidiyorum, hem doritle ugras derdi olmadan sakin sakin alip cikiyorum herseyi, hem de kasada sasiran bir koca yok ahahaha

Seren dedi ki...

ne çabuk büyüyorlar yaaaa...heyecanla bekliyorum ben ilk yaşlarını...öpüyorum nice aylara

...Nur dedi ki...

birde inerken acele ediyor yaa çok tatlı çokkk :)

kuzunun annesi dedi ki...

@Kirazcım yok bizde öyle bagımsız takılmalar . Araba sehre iniyorsa maaile iniyoruz , hep birlikte dolaşıyoruz :)))
@Gercekten öyle Serencim , hızlı geçti anlamadık birşey pek .
@Sorma sanal dünyamız , birde en yukardan inerken gör sen , sanki tabakhaneye yetiştirecegi seyler var :)