31.08.2009

Kuzu Hanımın Agustos Sonu Halleri

Emeklemeye dair video eklemek istedim ama evdeki baglantı hızım malum. Belki daha sonra . Kolaj hazırlayıp boyutunu küçültünce yükleyebiliyorum en azından .


Bu resimde görülen kitabın köşe kısmı resimler cekildikten bir süre sonra Ela tarafından yenerek yokedilmişti:) Evet kitapları seviyoruz ama şimdilik yemeyi:))


Çoğunlukla çığlık ata atada olsa hedeflenen oyuncağa doğru hareket ediliyor, popo bir aşağı bir yukarı derken bugün en uzun mesafesinide katetti. Salonu bir ucundan diğer ucuna gitti. Eh artık 31 Agustosuda Elanın ilk emeklediği gün olarak sayfalarımıza notetmekte bize düştü.
Bu arada melek kanatlarımıza tikatinizi çekerim:)))

Bugün aslında pek buruğum.Eloşla saltanat son buluyor , yarın işe dönüyorum :((Ona çok yakın bir mesafede olacağım ama yinede insan üzülüyor . Doyamadım yavruma.

10 yorum:

Oz dedi ki...

Ne çabuk büyüyor bu kuzular ya. Biz de annemin deyimi ile kıçın kıçın gidiyoz:) Kanatlara bittim. Ben de isterim böyle bir t-shirt:)

Adsız dedi ki...

ben bu tombiki ısırırım yaa, canım benim tam ısırmalik bir sarı seker.

yeliz dedi ki...

soldaki resimde resmen şınav çekiyor, bitirdi beni yaaaa, papatyam benim maşallah

Unknown dedi ki...

Kanatlar süper ötesi, sarı meleğe de çok yakışmış.

Üzülme annesi, artık yavaştan ayaklanmaya da başlar, seni ziyarete gelir inşallah işe. İnsan asla doyamaz sanki di mi yavrulara...

a.y. dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
a.y. dedi ki...

Üzülme canım en azından oldukça uzun bir süre Eloşunu büyütebildin. Bir çok ülkede çeşitli koşullar dahilinde anneler bebekleri 2 yaşına gelene kadar özel olsun devlet olsun yanında kalabiliyorlar. Bence market arabalarına emniyet kemeri takılması için mücadele etmek elbette doğru ama bunun yanısıra ve öncelikle bunun için mücadele etmeli ilgili bakanlığa biraraya gelip dilekçe sunmalıyız bu işleri bilen avukat arkadaşlar vardır muhakkak. Bu arada ilk iş günün hayırlı olsun, ben de yarın iki satlk bir toplantıya katılacağım.Bakalım neler olacak.

yeliz dedi ki...

anne yazara katılıyorum, annelerin devlet güvencesinde bebekleri ile daha uzun vakit kalabilecekleri bir ayarlama yapılmalı!!

ezginin annesi dedi ki...

Ben de katılıyorum size. Bebişlerimizin en keyifli zamanları başlamışken, gazdı kolikti sıkıntılar geçmişken hoop anne işe başlıyor. Tüm ilkler bakıcılarla yaşanıyor. Haksızlık bu yaa.
Ne güzel kitap okurmuş Ela maşallah, pozlar süper.

aysema dedi ki...

Eloş büyümüş, bakışlar iyice anlam kazanmış, kilolar verilmiş, fıstık gibi kız olmuş. Çok çok öpüyorum onu.

Size de hayırlı olsun. Merak etmeyin, her şey çok güzel olacak. Özlem mi, o hep olacak.

Sevgiler...

kuzunun annesi dedi ki...

Umarım hersey yolunda gider ,tesekkür ederim hepinize