17.08.2009

Bir Doğumgünü Kutlaması Ve Ne Haftasonuydu Beeaa Yazısı

Uzun zamandır bu kadar aktiviteyi planlar ve uygular vaziyette olmamıstım . Bugün kendimi pek dinlenik hissettiğimi söyleyemem ama bloga yazma istegi olunca telefonda ve kamerada saklı resimleri düzenlemek farz oldu , sabah sabah baya bi uğrastım . Ama birazdan vurup kafayı uyuyacagım , tabi Eloş hanım bana izin verirlerse , sanmıyorum ama :))

Carsambadan beri vakit hızlı ve süper geciyor , önce bizde Eloşlar zirvesi oldu zaten . Tugce ilede h.içi bir gün aksam görüşür cok gec olmayan saatlerde şööle deniz kenarında balık sefası yapabilirmiyiz ki acaba ??? dedik ama evdeki hesabı çarşıya uyduramadık , velhasıl cuma aksam üzeri öyle olurdu böyle olmazdı telefonlarından sonra bizim çekirdek aile ile Duru hanım anne babası , anneanne ve dedesi ilede müşerref olduk . Duru pek tatlı pek şeker , hakikaten tam anime karakterleri gibi , saçlar gür gür maşallah :))Anneler iki satır muhabbet etmeye çalışadursun bizim canavarların mama zamanına denk gelmesiyle hep beraber güle oynaya yedirdik meyve pürelerini kızlara ( Duru Eloşun püreye sarktı hahahaha), lakin Karaburunda bekleyen aile eşrafı olunca fazla kalamadık beraber, ısrarda edemedik ( edesim vardı ama ). Ben Tuuuceee gitmmeeee diye içim kan ağlarken giden arabanın arkasından bakakaldık malesef :((( Uzun görüşmeler birbaşka bahara kaldı . Yinede güzeldi , buradan hoşbeşimize devam elbette :))

Kızlar birbirini keşfediyor

Dönüş yolunda Özgür annenin teliyle gendüme geldümm:) H.sonu için zaten Dikiliye davet etmişlerdi ama gelirsek birde Elanın diş hediğinide yapacaklarını söylediler , Ee bunuda duyunca dururmuyuz , ertesi gün yollara düştük artık Eloş Hanımın böyle bir organizasyonu kaçar mı hiç ? Biz vardığımızda hazırlıklar bitmiş biz bekleniyorduk desek yeridir ,anneanneye pek bir zahmetler vermişiz. Eloşun süper anneannesi 2 torunu kapıp bir güzel oyun halısının üzerinde oynattı ( Biz bu anaokulunun muamelesinden pek hoşlandık diye espriler yaptık artık )Diş bugdayı ve yanında pek cok sey yedik içtik , meslek oyunu oynadık . Özgürün eşi ve Eloşun güzel teyzesiylede tanıştık , böylece bloga konu olupta tanışmadığımız kimse kalmadı .Kızları denize soktuk , birara güzel teyze ve arkadaşlarına bebeleri emanet edip anne - babalar olarak deniz keyfi bile yaptık .Kısacası yine çookk güzel ve eğlenceli zamanlar geçirdik . Akşam vedalaşıp uzunca yolumuzdan geriye döndük . Vee bu arada yolda gelirken yine buradaki can arkadaşlarımız Urkaç familyasından bir telefon ile pazar günü istikametimizde belli oldu , Çeşme - Boyalık .

İşte su kuşu kızlarımız :)

Yusufun teyzesi Ayşe hanımlara davetliydik efenim .Sabah okula ugrayıp ( sorumlu oldugum go toplulugunun okulda turnuvaları var bu hafta ) yola koyulduk . O ne güzel ev , ne güzel havuz . Gittiğimizde Atillacım havuzda oynuyordu , bizde dayanamadık , Elayı soyduk hemen , daha sonra babasıda eşlik etti , hep beraber oynadılar , yüzdüler. Eski restorancı olduklarından ayşe teyze ve eşinin hazırladıklarını yemeye ise doyum olmadı , hmmm hmmm , nefis :)) Velhasıl orada da akşamı ettik anlayacağınız .
Eloş hanım babası ile ekibi kurmuş monopolyoynuyor


xxx

Bugün canım sevgilim , kocacığımın doğumgünü , gerci 40 ladığı için kendi pek memnun değil sanırım ama ben yinede buradan da kutluyorum doğumgününü . Hediye mevzuuna gelirsek , artık kaç senedir o yıldönümü , bu yılbaşı , şu d.günü diyerek alabileceğimiz enteresan hediyeleride tüketmiş , bir süredir ihtiyaçlarımızı birbirimize alır olmuştuk . Bu kez hediyeyi ben düşündüm , Eloşçum giyerek babaya sabah sürprizi yaptı :))) ( Bkz. - uzun kollu body - simply colors , fikir elbette daha önce okuduğum bloglardan birinden alınmıştı , penye kalitesinde çok memnun kaldığımı belirtmeden geçemiciiimm)

Dogumgünün kutlu olsun canım kocacımmm benim , seni seviyoruz ( 40 olsanda :) )

5 yorum:

Ozguranne dedi ki...

Hahahhaha süpermiş hediyen:)))

Fotolar da süper, eline sağlık. Ah ah. Ne güzel gündü. Gelebilmenize çok sevindik kuzucum. Tanıştığımıza da. Daha nicelerine artık...

Ben de yazıcam tez zamanda. Fotolar akşama gelecek...

Yelish dedi ki...

ah 40 seneki sonraki kutlamayoi dusunun siz 40 dedigin nedir ki :))
Sevgili baba'ya nice mutlu seneler..

Tuğçe dedi ki...

Kuzumun Annesi biz hepimiz çok sevdik sizi...Müdürümün o bakışlarını ilk 5-10 dk daki hani, hiç unutamadık, söyledik, durduk...Bir doya doya sevip,koklayıp,doyamadım Eloşuma, çok tatlı maaşallah...Anlatılmaz yaşanır bir farklı bebek ya...Maaşallah!Maaşallah
Uzun uzun kalsak da yetmezdi ama böylesi hiç olmadı, hiç yetmedi...Bir 'CEeeee' oldu, artık kısmet, devamını en kısa zamanda getirelim inşallah...
Efendim tabii beyefendinin yeni yaşını kutluyorum, 40 da güzeldir diyorum vee bir de lütfen kendisine iletiniz, mümkünse ben de balık tutmak istiyorum artık ; ama sizin oralarda :)
T-shirt sürprizi süper olmuş, çok hoşuma gitti...
Çook çok sevgiler...Öpücükler...

Unknown dedi ki...

Çok tatlı bir hediye olmuş valla. Bu fikri izninle çalıp ilerde kullanmak üzere bir yana not aldım:)

Babanızın doğum gününü kutluyor, ailecek nice mutlu yıllar diliyoruz. Sanırım babaya en güzel hediye Ela'nın kendisi değil mi?

Bu arada bu kadar aktif olmanız beni çok motive ediyor. Seneye bizim Ela doğduğunda da gezip tozma hayalleri kurmama sebep oluyor:) yaşasın...

yeliz dedi ki...

hediye süper
buluşmalar süper
süper süper süper
çok güzel bir haftasonu olmuş:)