27.02.2013

Bu aralar

Resim gecen ctesi günü Arcanın d.gününden . Gözümün önündeyken anlamıyorum ama büyüyüp gidiyorsun be kuzucugum.

Eloş büyüdükçe blog işini iyice salladığımın farkındayım . Elim bir türlü yazı yazmak için klavyeye gitmiyor . İnstagramdan ara sıra foto yüklemekle geciyor sosyal mediayla ilişkim .

Bu aralar en çok sevdiği şey dansetmek . Arcanın dgünündeki performansıyla hem bizi kahkahalara boğdu hemde  beni bir kez daha düşündürdü . Belkide artık yavaş yavaş dans veya spor vs. birseylere yöneltmem lazım çocuğu. Köyde yasıyoruz diye , köylü takılmak durumunda degiliz ya.

Urla B-Fitte cocuk zumbası varmıs ctesileri . bale de var ama ilgimi çekmiyor pek . Eloşta göbüşüyle epey komik olurdu tütüler içinde sanırım. Az önce telefonla konustum. 4 yaşa okey verdiler zumba için . Bu cumartesi bir demo dersi alsak mı dersiniz ? Bir aksilik çıkmazsa niyetlendim . Bakalım .


5 yorum:

yeliz dedi ki...

Bence ela bedensel aktivitelere çok yatkın ve muhteşem dans ediyor:) mutlaka zevk alacaktır ama zumba birraz ağır değil mi? Bilemedim?

kuzunun annesi dedi ki...

Çocuk zumbası 4-7 yaş gurubu Yelizcim . Bir bakacagım artık . Grupla senkronize olmasına gerekte yok aslında , maksat eglence olsun

Elif dedi ki...

Gordugum kadariyla Ela muzigi ve dans etmeye seven bir cocuk..eminim zumba'yi da keyif alarak yapar..sevdigi bir seyle ugrasmasi ona mutluluk verir..

Elif dedi ki...

Bu arada ben de feci sekilde blogu astim..aslinda yazacak bir suru sey geliyor aklima ama yazmak icin oturunca bakip kaliyorum..yazmam lazim,unut,aan yazmam lazim

Bizden dedi ki...

keyifli danslar Ela'ya..
ben de çok boşladım blogu...yazacaklar birikti de birikti...